IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Предимствата на дългото палто

12 декември 2014 11 36

Защо този модел е подходящ за зимните дни?

Снимка: Zara

Снимка: Zara

Всички ние се стремим да изглеждаме стилни и успоредно с това да запазим топлината през студените дни.

Комбинациите с модните тенденции през зимата далеч не са по-малко от тези, които летните дни предлагат.

За да се възползваме максимално от всички възможности, избираме най-различни модели, които комбинираме с разнообразни рокли, панталони и дори фееричният топ ни седи чудесно.

През зимата, безспорно връхната дреха играе много голяма роля за силуета и затова е важно да ѝ обърнем заслуженото внимание.

Дългото палто съчетава в себе си едновременно практичната страна на дрехите с незаменимото усещане за стил и класическа строгост при кройките.

Представяме ви основните причини, поради които именно този модел не отстъпва челното място в зимния гардероб, и този сезон е определено като един от най-стилните възможни избори.

Нито един от останалите модели зимни палта не внася толкова голяма доза стил и изисканост, както дългото палто. Умението на този тип връхна дреха се крие в това, че идеално, но леко прикрито поставя акцент върху себе си, отмествайки фокуса от обувките, аксесоарите и дори от бижутата.

Може да се спрете на викториански модел, който да разкрие вашата романтична страна. Минималистичните дизайнерски решения изразяват класа и женственост, способни да превърнат и най-семплите решения в елегантен силует.

Дългото палто е най-добрият вариант за зимата, тъй като успешно задържа собствената ви топлина, а комбинациите от материи с кашмир или истинска вълна могат да бъдат подчертани дори и с дрехи в спортен стил.

Можете да комбинирате успешно с всякакъв тип шалове – от копринени през плетени до памучни. Удобният модел е изключително полезен в своята адаптивност да стои добре с всеки един възможен стил.

Можете да съчетаете едновременно добре както с дълъг панталон и блуза, така и с изискана вечерна рокля, като и в двата случая връхната дреха просто ще допълни стила и концепцията, без да контрастира излишно.

Цветовата гама и разнообразието от декорации са изключително богати. Класическият беж се превръща в своеобразен зимен вариант на стилния тренч, бродериите могат да играят ролята на аксесоари, а стилното наситеночерно си остава модел, без който в студените ежедневни дни определено не можем.

Обувките, на които препоръчваме да спрете своя избор при съчетание с дълго палто, са или боти, или стилето. Високият ток в комбинация с дължината на връхната дреха оптически издължават силуета и създават усещане за стройна и красива фигура.

Колекциите на най-известните модни къщи за сезона откроиха властването на дългото палто като основна тенденция, а най-запомнящите се модели определено видяхме в колекциите на Lanvin, Blumarine и Ralph Lauren.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари