IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гривната Pandora: Всяка жена има история, която да разкаже

17 декември 2014 13 39

Бижутата за всеки красив момент от живота ни

Снимка: Pandora

Снимка: Pandora

Всяка жена има собствена история, с която да се гордее, характер, който да бъде възхваляван и моменти, които се отличават – PANDORA отдава дължимото на жените по цял свят, като им предоставя уникалната възможност да разкажат своята лична история, претворена в отличителни бижута.

Вселената на PANDORA е създадена с концепцията да предложи достъпни висококачествени бижута на всички дами, като комбинира съвременен и женствен дизайн с приемливи цени.

Тази визия дава плод на идеята за изработване на гривна от естествени висококачествени материали със сменяеми елементи – всеки от които разказва различна история и може да бъде комбиниран с други, така че да се създаде по-индивидуален дизайн – непреходен символ на важните моменти в живота.

PANDORA е основана през 1982 г. от датския ювелир Пер Еневолсен и тогавашната му съпруга Уини в малко магазинче на приземен етаж в предградията на Копенхаген, където двойката продава бижута, внесени от Тайланд.

Благодарение на своето уникално прозрение да създават майсторски изработени бижута, които могат да се комбинират по стотици начини, Пер и Уини Еневолсен полагат стабилните и устойчиви на времето основи за световния успех на PANDORA.

Техните бижута имат отличителен, женствен и бохемски стил. Те носят свободния дух и романтиката и са подчинени на една цел – да се предложат на дамите ръчно изработени висококачествени модни бижута на разумна цена.

Вечното бижу

Уникалната патентована гривна PANDORA излиза на пазара през 2000 г. Тя се изработва от висококачествено 14-каратово злато или най-висока проба сребро и може да се комбинира с повече от 700 сменяеми елемента също от злато и сребро, както и от естествени и синтетични камъни, перли, емайл или стъкло Murano. И най-малките детайли от гривната се изработват на ръка, за да се спазят високите стандарти на PANDORA за качество и майсторство на изработката.

Лесно е да започнеш с една гривна и след това да я обогатиш с различни елементи според собствения си вкус и желания – така че независимо дали ще избереш семпло сърце, бляскав камък, инициал, сладко плюшено мече, ангелче или друг символ, крайният резултат винаги носи твоята индивидуалност и се отличава от всичко останало.

Идеята на гривната PANDORA привлича съвременната дама със своето разнообразие и безкрайни комбинации.

Дизайн за дамите

За дизайнерите, родили идеята за гривната PANDORA – бижутерите Лизбет Еньо Ларсен и Лоне Франсен, е изключително вълнуващо да измислят талисмани с нов дизайн и различни комбинации за гривната.

Вдъхновението за талисманите идва от много различни източници, но дизайнерите винаги творят с една и съща визия:

„Бижутата на PANDORА носят както емоционален, така и моден заряд, който е интересен и привлекателен за много дами. Правим заигравки с елементи от природата и новите модни тенденции, с цветове, шарки и компоненти от интериорния дизайн, но успяваме да поддържаме женствения стил, с който сме известни“ – твърди Лоне Франсен.

При разработването на нови талисмани, дизайнерите взимат предвид и мненията и впечатленията на клиентите от цял свят:

„Вдъхновяваме се от споделените от клиентите ни по цял свят мнения и впечатления, особено онези, които достигат до нас посредством клиентския форум в интернет страницата ни. Хората споделят колко много предпочетеният талисман значи за тях, тъй като символизира нещо важно в живота им или специално преживяване“ – разказва Лизбет Еньо Ларсен.

Със своята уникална и силна концепция гривната PANDORA продължава да привлича дамите по цял свят и да ги вдъхновява да изразят своята индивидуалност, мечти, надежди и желания. Тя е фино изработено, достъпно, модерно и уникално бижу, което дава безкрайни възможности.

Световен успех

Днес седалището на PANDORA все още се намира в Дания, а дистрибуторската ѝ мрежа се простира в над 30 държави по цял свят. Благодарение на стабилния ръст през последните години, към днешна дата PANDORA е един от най-големите производители на златни и сребърни бижута в света.

Множество международни списания, сред които Vogue, Harper’s Bazaar, Marie Claire, ELLE, Glamour и т. н. постоянно пишат за непреходния дизайн и уникална концепция на PANDORA.

Дамите от цял свят продължават да откриват вселената PANDORA, която им дава възможност да изразят себе си и личния си стил.

Колекцията бижута на PANDORA се предлага с посредничеството на местни дистрибутори на около 10 000 обекта за търговия на дребно в цял свят, вкл. в 200 концептуални бутика PANDORA.

Може да откриете PANDORA в София (The Mall, Mall of Sofia, Paradise Center), Пловдив (Mall Plovdiv), Варна (Grand Mall Varna) и Бургас (Mall Galleria Burgas) или да се вдъхновите на pandora.net.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Донка Видева ( преди 4 години )
Как мога да си поръчам гривната която ми харесва
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар