IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празнична еуфория с обувки GIDO

19 декември 2014 08 26

Коледни намаления и улеснено онлайн пазаруване

Снимка: GIDO

Снимка: GIDO

Докато сме на вълна предпразничен пазар, сред най-честите покупки, които правим, се оказват новите боти и ботуши. И това съвсем не е случайно. Освен явната причина – необходимостта да ни е топло в студеното време, се намират още многобройни поводи да освежим гардероба си покрай Коледа – предстоящи партита, срещи със стари приятели, размяна на подаръци, намалени цени...

Как обаче да си спестим негативните емоции от тълпенето в магазините, в които по това време на годината, сякаш целият асортимент е разграбен? Очевидният отговор е онлайн пазаруването.

Става ли въпрос за обувки обаче, държим да ги пробваме, което обикновено ни кара да изключим този вариант.

Отлично решение на тази дилема предлага един от най-популярните български брандове дамски обувки – GIDO


В своя онлайн магазин – obuvkigido.com, реномираната марка примамва с изключително удобната опция „безплатна замяна“, която Ви дава възможност да пробвате поръчания от Вас чифт преди да го купите и, ако не Ви приляга, да го върнете без да плащате нищо. Като към това прибавим и факта, че доставката на всички налични модели се осъществява безплатно в рамките на 1 работен ден, просто не остава място за скептицизъм.

Изкушенията от GIDO обаче далеч не свършват дотук. До 25 декември всички боти, ботуши и обувки на бранда, могат да се поръчат с до -20% коледно намаление. Моделите са произведени в модерната обувна фабрика на GIDO в град Пещера от качествена естествена кожа и естествен велур, а дизайнът следва най-актуалните модни тенденции. Голямото разнообразие от модели в онлайн магазина на GIDO няма да Ви остави разочаровани.

Готови ли сте за голямото коледно пазаруване?

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари