IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледа в комети и диаманти

18 декември 2014 10 00

Празничната колекция на Chanel за 2014 година

Снимка: Chanel

Снимка: Chanel

Мечтата и желанието на Коко Шанел да покрива жените с диаманти, които блестят точно така, както звездите в небето отново се превръща в реалност.

Точно навреме за коледните празници, модната къща представя специална колекция бижута, вдъхновена от емблематичните за марката комети.

Ювелирните изделия съчетават в себе си най-разпознаваемите белези на Chanel – перлите, дооформяйки ги с преплитащи се звезди във всякакви размери.

Източникът на вдъхновение материализира желанието на Коко Шанел да запечата и увековечи вечната красота на жената – задача, която умело се съчетава в монохромните комбинации от черни спинели, диаманти и бяло злато.

 

Първоизточникът на новата празнична колекция „Les Cometes de Chanel“ е дебютната линия на Коко Шанел, „Bijoux de Diamants“, представена за първи път през 1932 година и предназначена за жените на Париж.

Изделията са издържани в майсторството на изработка на Chanel и се характеризират с разнообразие, вариращо от пръстени, до масивни обеци и колиета.

Всички изделия от празничната ювелирна колекция на Chanel, “Les Cometes de Chanel“, можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари