IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Компоненти на зимния гардероб

18 декември 2014 09 23

Практични предложения за стилна визия

Снимка: Fashion Supreme

Снимка: Fashion Supreme

Перфектната визия често е плод на дълги и трудни размисли за това, какво точно да подберем. Различните компоненти на цялостния силует определят неговия стил и определят личното ни отношение към малките детайли.

Всички сме минали през закупуването на дрехи, които никога не сме обличали повече, и знаем колко неприятно е усещането за грешна инвестиция.

Именно заради това, модните тенденции селектират успешно точно тези решения за покупки, които няма как да се окажат грешни, тъй като са изключително практични и лесни за комбиниране по своята същност.

За да ви спестим дългото обикаляне по магазини, предлагаме няколко леснодостъпни покупки, с които да попълните гардероба си така, че да го превърнете в източник на идеи за всяко едно предстоящо събитие този сезон.

* Дамска чанта в черно – Renata Corsi – 529.24 лева, намалена на 115.68 лева от Fashion Supreme

Черната чанта

Вечната класика на черната чанта е първият задължителен компонент на практичния гардероб. Избираме я в размер, в който сме сигурни, че ще успеем да поберем всички най-необходими принадлежности. Добре е да намерите баланса между много обем и мини-размер, за да можете безпроблемно да я използвате както вечер, така и в натоварения ден в офиса.

* Дамски ботуши – Sienna – 646.80 лева, намалени на 197.98 лева от Fashion Supreme

Ботуши на ток

Стилните ботуши визуално издължават крака, задавайки на тялото строен силует и правилна стойка. Много важен елемент е да се спрете на модел, който е с платформа и в предната част, тъй като по този начин се елиминира проблемът с болките в стъпалата и разликите във височините на различните части на крака – основната „спирачка“ при високия ток.

* Дамско палто – Joins – 429.24 лева, намалено на 106.60 лева от Fashion Supreme

Каре

Една от тенденциите, които винаги са на мода е принт или шарка в каре. За да внесете цветните и закачливи геометрични форми в натовареното и сиво ежедневие, селектираме палто с мека яка, която освен, че е красива, пази топлината през целия ден.

* Дамско палто в сиво – Rylko Fashion – 184.26 лева, намалено на 115.63 лева от Fashion Supreme

Сиво палто

Класическата монохромна комбинация е добър начин да избягаме от едноцветните силуети, без да се налага да експериментираме и да рискуваме. Модернистичните дизайнерски решения могат да бъдат интерпретирани в изчистени черни ръкави, които дръзко да допълват иначе богатата декорация в основата на палтото.

* Дамско яке в бежово – Joins – 429 лева, намалено на 115.5 лева от Fashion Supreme

Дамско яке в беж

Сред цветовете, които са най-практични в избора за комбинации, на първо място застава любимият ни беж. Еднакво умелите съчетания и с черно, и с бяло, и с кафяво обхващат основните цветове, на които съвременните дами залагат в своя гардероб.

* Дамско яке в зелен цвят – Joins – 343 лева, намалено на 92.53 лева от Fashion Supreme

Яке в зелен цвят

По-смелите дами винаги търсят начин да изразят себе си и артистичната си индивидуалност с дръзки цветове. Добро и практично попълнение е яке в наситенозелено, което освен, че внася усещане за пищност, всъщност е лесно да се съчетава с почти всички останали нюанси.

* Черна блуза Joins – 292.04 лева, намалена на 65.26 лева от Fashion Supreme

Черна блуза

Също като малката черна рокля, черната блуза е задължителната част от ежедневния ни гардероб. Тъй като позволява да се съчетава с абсолютно всичко, можете да я използвате като основа за пищни бижута през деня и като горна част за съблазнителен панталон вечерта.

* Червена чанта – Renata Corsi – 429.24 лева, намалена на 106.27 лева от Fashion Supreme

Червена чанта

Аксесоарите винаги са били най-лесният начин да разнообразим силуета си. Предлагаме да добавите една червена чанта към монохромната комбинация от бяла риза и черен панталон, за да впечатлите успешно всички свои познати.

* Сиви боти – Sienna – 488.04 лева, намалени на 155.88 лева от Fashion Supreme

Сиви боти

Зимните дни подсказват за внимателен избор при обувките, тъй като трябва едновременно да задържат топлината върху краката и да допълват цялостната ни визия. Изберете сивия цвят, за да можете да ги съчетавате с чанта и палто по избор.

* Тъмнокафяви боти с цип Sienna – 490 лева, намалени на 156.11 лв. от Fashion Supreme

Кафяви боти

Металните елементи в златно са сред основните акценти в дизайнерските колекции за сезона и безспорно най-добре се съчетават с тъмнокафяво. Допълващият ефект на блясък ще подчертае нежните и женствени глезени, придавайки стилен завършек на визуално издължения крак.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари