IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обувки под водата

19 декември 2014 12 29

Новата атрактивна кампания на Christian Louboutin

Снимка: Christian Louboutin

Снимка: Christian Louboutin

Кристиан Лубутен определено отбеляза една изключително креативна и успешна година.

Артистичните умения на дизайнера се открояват както в красивите и стилни обувки, така и в режисирането на всяка една следваща рекламна кампания.

Видяхме иконичните му модели като част от произведения на изкуството и се насладихме на козметичния му дебют.

Сега, като че точно навреме за празниците, в които правим подаръци както на любимите хора, така и на себе си, Кристиан Лубутен представя своята кампания към колекция пролет-лято 2015.

Кадрите разкриват един съвсем различен подход, проследяващ детайлно най-красивите моменти за една жена.

 

Концепцията поставя последните модели от актуалната колекция точно там, където е най-малко вероятно сами да ги поставим – във ваната.

Въпреки това обаче артистите не познават граници. Креативната идея представя възможността за един съвсем нов поглед, съчетаващ визията на модни аксесоари с красотата на подводните картини.

Основното послание на кадрите е, че буквално не трябва никога да се разделяме с красивите си обувки, особено ако са Christian Louboutin.

Стилните предложения от колекцията за пролет-лято 2015 са вдъхновени от сложните архитектурни решения и романа на Владимир Набоков – „Лолита“.

Специален акцент е поставен върху първите изделия на дизайнера в козметичната индустрия – дебютните лакове за нокти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари