IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво искат Ангелите?

19 декември 2014 08 45

Празничният проект на Victoria's Secret

Снимка: Victoria`s Secret

Снимка: Victoria`s Secret

Дългоочакваното ревю на Victoria's Secret вече мина, но далеч не са се укротили страстите и новостите покрай известната марка.

Ангелите вдигат завесите над желанията на всяка жена – най-луксозните и красиви сетове бельо, представени с емблематичните крила в ново видео.

Клипът подканва мъжете да се отнасят към своята нежна половинка като истински ангел, правейки я щастлива и карайки я да се чувства желана.

Всичко това е поднесено с голяма доза сексапил от най-известните рекламни лица на марката, сред които ветеранките Адриана Лима и Алесандра Амброзио, както и Бехати Принсло, Лили Олдридж, Карли Клос и други.

 

Кадрите са компилация от представеното по-рано видео за ревюто и последната кампания на марката.

Предложенията селектират най-доброто от продуктовата линия на Victoria's Secret – от празничните бели сетове с дантела и сатен, изкусителното червено и последния аромат сред парфюмите, до празничната колекция за сезона.

Видеото е дело на американския режисьор и продуцент Майкъл Бей, който е известен с филми като „Лоши момчета“, „Пърл Харбър“, „Трансформърс“ и „Костенурките нинджа“.

Можете да видите съблазнителното празнично видео на Victoria's Secret тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари