IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Rosa Clara за първи път в България

19 декември 2014 08 17

Испанската марка вече е в Моден Център Atelier Sposa

Модел ANAT, Снимка: La Sposa

Модел ANAT, Снимка: La Sposa

Водени от страстта си към модата, Моден Център Atelier Sposa непрекъснато търси нови марки, които да представи на своите клиенти. От януари 2015, бутикът поставя още една перла в своята корона.

Срещата ни с известната испанска марка ROSA CLARA дава възможност да се докоснем до неповторима красота и елегантност. ROSA CLARA Group е добре позната и се радва на популярност в света на модата.

Основана през 1994 година в Барселона, тя се фокусира в изработката на луксозни сватбени и официални рокли. Докато другите компании превръщат създаването на булчински рокли в индустрия, то за екипа на ROSA CLARA е важно съвършенството на роклята, тя да бъде изпипана до най-малкия детайл. В процеса на развитие на компанията при изготвяне на колекциите са привлечени да сътрудничат известни дизайнери като Карл Лагерфелд и Кристиан Лакроа.

Днес ROSA CLARA разполага с магазини в Италия, Холандия, Германия, САЩ и Япония. Нейни клиенти са дамите от Испанското кралско семейство, а красивите модели и актриси Естер Канядис, Инес Сестре, Пенелопе Круз и Паулина Рубио са само част от известните почитателки на марката. Съвсем скоро колекция 2015 бе представена на бляскаво ревю в Каталунската столица и на първите редове присъстваха половинките на известните футболисти Валдес, Шави, Фабрегас и Меси.

Колекция 2015 ще бъде представена в Моден Център Atelier Sposa с двете подмарки AIRE Barcelona и Luna Novias. В тях ще намерите перфектен баланс между качество и цена. Моделите са разнообразни и включват както традиционната рокля с обем – тип принцеса, така и модерен, изчистен дизайн, което е същността на изисканата семплост.

Звездната комбинация е тюл и дантела, които придават класа и романтичност, а прецизните кройки извайват перфектно фигурата. Всеки един от моделите в колекция 2015 е предназначен да задоволи и най-взискателния клиент.

Модел AJEDREZ – Рокля по тялото с презрамки и силно изрязан гръб. Изработена от тюл и дантела, обсипана с хиляди маниста и перли, в стила на 20-те години на миналия век. Стила на „Великият Гетсби“!

Модел ALMA – Рокля с презрамки, силует „русалка“. Изработена е от фина дантела на цветя, със затворен гръб, който е покрит изцяло с дантела. Създава усещане за нежност, но крие и голяма доза сексапил.

Модел ALPES – Рокля от дантела, силует „русалка“. Подходящ избор за красавиците с перфектно тяло.

Модел ALTAR – Дантелата се смята за кралица на материите! При създаването на тази рокля е използвана най-фина дантела, която покрива цялото деколте и рокля. Елегантната панделка подчертава талията и допълва визията.

Модел AMELIE – Рокля в нежен карамелен цвят, за булките, които искат да разчупят традицията и да бъдат различни на своя специален празник.

Модел AMULETO – Нестандартна рокля, съчетаваща дантела и органза. Деколтето е с деликатна „усмивка“, а богатата пола е разнообразена с волани, които отново властват по модните подиуми.

Модел ANAT – Рокля с удължен корсет и равно деколте, което е подходящо за дами с малки бюстове. Роклята е много пищна, но и подходяща за различни фигури.

Модел ANNE – Рокля с интересно деколте, чиито извивки отново се връщат сред тенденциите в булчинската мода. Горната част отново е от дантела, докато полата е изработена от висококачествена органза и е обогатена допълнително с дантелени елементи.

Модел ANOUK – Рокля с едно рамо и красиво деколте, съчетано с богата пола от тюл, сипещ се като водопад. Роклята е подходящ избор за всякакви фигури, подчертава женствеността и прикрива евентуални недостатъци.

Модел ANSEL – За истински романтични принцеси, тази рокля съчетава атрактивна горна част, покрита с красива дантела, с богата пола от фин тюл, допълнително „нарязан“, според последните тенденции в булчинската мода.

Модел ARCILLA – Кралицата на колекцията. Рокля от кралски сатен, напомняща очарованието на Грейс Кели. Затвореното деколте преминава в един невероятен, изрязан гръб с красиви панделки. Рокля мечта!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари