IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изкуство в кола

29 декември 2014 12 49

Празнични предложения в обувки

Снимка: Rupert Sanderson

Снимка: Rupert Sanderson

Добрата визия за празниците добива своя завършен вид с един от най-важните компоненти – обувките.

Красотата и разнообразието при моделите осигуряват задоволяване и на най-нестандартните желания.

Ако има нещо, което обединява изкуството за създаване на обувки и луксозните автомобили, то това е майсторството на дизайна.

Именно в тази насока се отправя Rupert Sanderson със своите предложения за есен-зима 2014.

Марката демонстрира обувки, отразяващи най-изисканите линии и извивки на автомобил с изключително фини разрези и специални акценти, поставени върху метални детайли.

 

Кадрите са създадени на фона на един от най-луксозните интериори на коли – този на Ламборгини Контач.

Смелите дизайнерски решения се характеризират с дръзки елементи от пера, поставени върху 3D ефекти на материи, прозрачни елементи и разкриващи красотата на женския крак акценти.

Класическите модели с висок ток и заострени форми са модернизирани с масивни златни токове, подчертаващи отблясъка на сатена в смарагдовозелено.

Монохромните съчетания се спират на мозаечен разрез, ретро декорациите смело контрастират на анималистичните змийски принтове в червен лак и златно.

Всички предложения от луксозната кампания на Rupert Sanderson към колекцията обувки за есен-зима 2014 можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари