IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как бихме искали да видим звездите на наградите „Златен глобус“?

8 януари 2015 11 40

Номинираните в почит на Оскар де ла Рента

Снимка: Oscar De La Renta / Reuters

Снимка: Oscar De La Renta / Reuters

От момента, в който станаха известни официалните номинации за едни от най-престижните награди в света на киното и телевизията, не можем да спрем да си представяме как ще изглеждат звездите на церемонията на 11 януари 2015 г. (неделя).

Всяка година най-известните лица, които гледаме по големите екрани, демонстрират своя изумителен стил и индивидуалност по време на награждаванията „Златен глобус“.

Тъй като 2014 бе белязана с една от най-големите загуби за модната индустрия, а именно смъртта на Оскар де ла Рента, представяме една малка наша мечта – всички номинирани в категорията за най-добра актриса в роклите от последната колекция на дизайнера.

Остава ни малката надежда, че това ще бъде реалност. Единствено времето ще покаже дали наградите „Златен глобус“ ще оправдаят очакванията ни, но дотогава, представяме най-изкусните рокли на дизайнера, подбрани според типа на всяка една от номинираните.

Джулиан Мур

Американката е номинирана в категория „Най-добра актриса“ със своя филм „Все още Алис“. Червенокосата красавица винаги е демонстрирала умело комбиниране на своите екзотични черти с различни цветове, но наистина искаме да я видим в черна рокля с изчистена горна част, съчетана с флорални мотиви и дантела. Класическият цвят ще подчертае емблематичният пигмент в косата, придържайки се към строгия дрескод на събитие от този тип.

Снимка: Oscar de la Renta / Reuters

Дженифър Анистън

Звездата от сериала „Приятели“ е номинирана с участието си във филма „Cake“. Актрисата вече получи наградата на списание „Пийпъл“ за най-добро филмово изпълнение, а очакванията ни са, че ще спечели дамите с демонстриране на безупречен стил. Дженифър Анистън също е една от актрисите, които се славят със своята прическа. Умелото преливане на тъмни и руси тонове в косата се пренася и в стилната рокля на Oscar de la Renta със златни елементи и подчертаващ тялото силует.


Снимка: Oscar de la Renta / Reuters

Фелисити Джоунс

Англичанката е номинирана за „Златен глобус“ с филма „Теорията на всичко“. Освен актьорските умения, изключително впечатляващи са нежните черти на актрисата. Овалното лице внася доза изисканост в класическия кок, а дълбокото V-образно деколте на роклята ще подчертае именно това предимство. Фелисити Джоунс е с тъмна коса и светла кожа – комбинацията с черно внася аристократична осанка.


Снимка: Oscar de la Renta / Reuters

Рийз Уидърспун

Чаровната блондинка влиза в номинациите със своя филм „Диво“. Каквото и да си говорим обаче, най-запомняща се е ролята в двете части на „Професия блондинка“. Откакто видяхме американката в този образ, не можем да си я представим в нищо друго, освен розово. Наситеният нюанс на женствения цвят е изключително подходящ за руси коси, а кройката създава усещането за истинска принцеса от приказките.


Снимка: Oscar de la Renta / Reuters

Розамунд Пайк

Актрисата впечатлява както със своята характерно английска красота, така и с невероятната си роля в „Не казвай сбогом“. Златистият тен на кожата и косата се нуждаят единствено от силно подчертаване с блясък. Моделът на Оскар де ла Рента е всичко, от което се нуждае перфектната визия на Розамунд Пайк.


Снимка: Oscar de la Renta / Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари