IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум – дебют с бельо

19 януари 2015 10 41

Моделът представя първата си колекция

Снимка: Heidi Klum Intimates

Снимка: Heidi Klum Intimates

След като общо пет години не успяхме да видим разкошното тяло на Хайди Клум в нито една кампания за бельо, моделът зарадва всички свои фенове със собствена колекция.

Линията Heidi Klum Intimates съдържа представите на модела за перфектните силуети под дрехите, характеризиращи се с изобилие от луксозни материи като сатен, дантела, тюл и памук.

Закачливият и забавен характер на топмодела е вплетен като емблематичен и разпознаваем белег в предложенията – цветните комбинации варират от графитеносиво с цикламено, през ментовозелено с пастелнорозово и наситеночервено.

Рекламната кампания е заснета от известния британски фотограф Ранкин на територията на космополитен Лос Анджелис, а на кадрите виждаме комбинация между силуети и от значително по-достъпната в ценови клас линия – Heidi by Heidi Klum.

„Беше толкова вълнуващо да заснемем първата по рода си кампания за Heidi Klum Intimates с Ранкин“, разказа красавицата.

„Винаги съм обичала да бъда модел на бельо и беше забавно да се върна пред камера, носеща красиви модели. Нямам търпение колекцията да пристигне в магазините през януари“, сподели Хайди Клум.

След тези кадри, определено и ние нямаме търпение.

Всички кадри от рекламната кампания към дебютната линия бельо на Хайди Клум можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари