IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уроците по стил, които научихме от „Сексът и градът“ – част 2

30 януари 2015 11 24

Какво запомнихме от сериала?

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

„Сексът и градът“ се превърна от любимо занимание в свободното ни време до основен съветник при проблеми в любовта, отношенията с приятели и работата.

Нравствените поуки са умело вплетени с уроци в модата, които ни помагат да направим своя перфектен избор за силует всеки ден.

Модните увлечения на героините се прехвърлят неусетно и върху нас самите, заедно с мечтите за подобен луксозен и интересен живот.

Представихме ви първата част от стиловите уроци, които ни преподаде „Сексът и градът“ и дойде време за втората доза.

Просто защото този сериал никога няма да ни омръзне.

1. Тенденциите и приятелите

Стилният урок, който се превърна в житейски е идеята за това, че тенденциите в модата се менят почти всеки ден, но приятелите са завинаги. Ако има някой, който винаги ще е насреща в труден момент, независимо дали е свързан с работа или любов, това са най-близките ни хора. Привърженици сме на идеята за съвършеното приятелство, което въпреки многобройните компромиси и скандали остава все така силно.

2. Шаловете

Обичаме всеки един от шаловете в „Сексът и градът“. От монохромния модел на Chanel, носен от Саманта, до многоцветните комбинации на Кари. През различните епизоди героините показаха как точно да носим стилно своя аксесоар, като успоредно с това да подчертаем красивото си тяло или лице.

3. Индивидуалност

Силният характер на героините ни научи, че никога не трябва да се извиняваме или да съжаляваме за модните си решения. Харесват ви мини дължините? Обичате тенденцията за къс топ и висока талия? Носете ги! Бъдете такива, каквито сте и намерете начин да изразите себе си с цялостната визия.

4. Жертвите

Ако има компромис с модата, който си заслужава да направите, то той е единствено с времето. Тук не става въпрос за какво да е, а за чакането на перфектното допълнение на визията. Ако няма с какво да съчетаете красивия тъмносин панталон, не бързайте. Рано или късно ще откриете точно този топ, който като че е създаден за тази комбинация.

5. Силуетът

„Никога не бъдете твърде заети да се облечете добре.“ Това каза Кари Брадшоу в една от сериите и ние подкрепяме това твърдение с две ръце. Да отделите време за красив силует е инвестиция в самите вас и начина, по който ще се чувствате.

6. Каре и райе

Сред утвърдените класики определено се нареждат и принтовете на каре и райе. Можете да ги носите смело по всяко време, без значение дали върху пола, риза, като акцент или аксесоар. Добре е да имате по нещо в този десен в своя гардероб – никога няма да сгрешите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари