IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празнични визии за Свети Валентин

5 февруари 2015 08 26

Красиви рокли за Деня на влюбените

Снимка: Fashionup

Снимка: Fashionup

Остава малко повече от седмица до дългоочаквания празник на всички влюбени. Трепетите на най-висшето чувство ни подтикват да направим деня на Свети Валентин още по-специален.

Безспорно, красивите подготовки и романтични вечери са чудесен повод да дадем свобода на въображението си и да извадим красивите си черти на показ.

Важният празник задължително трябва да бъде посрещнат подобаващо с подходяща визия. Вечерните рокли са най-важният компонент от гардероба и може би най-трудният избор.

Предлагаме няколко от най-добрите варианти за вечерни рокли, с които да накарате любимия ви да се влюби още повече.

Предложенията са предоставени от Shop.tialoto.bg:

* Рокля Moja, цена: 56,53 лева

Дългата черна рокля

Класическите модели са изключително добър избор, ако не сте от най-експериментиращите с модата, но въпреки това се придържате към добрата стилистика. Дългата кройка е лесно разпознаваема като отличителен знак на събитието – важните моменти са повод да облечем вечерната рокля, която няма как да присъства в ежедневието ни.

Силуетът обхваща цялото тяло, като акцентира само върху дадени части – дългите крака са подчертани с изкусителна цепка, а целият гръб е гол.

*Рокля Be You, цена: 65,91 лева, намалена на 32,95 лева.

Розово

Един от цветовете, с който се свързва любовта и денят на Свети Валентин е изключително наситеното розово, което приближава към циклама. Тъй като нюансът сам по себе си е впечатляващ, моделът предполага да бъде една идея по-семпъл.

Дължината малко над коляно се доближава до бизнес дрескода, загатвайки за красиво тяло, без да го изважда на показ. Пеплум ефектът очертава талията и женствеността на линията.

* Рокля Effingo, цена: 79,62 лева, намалена на 30,44 лева.

Златно

Един от моделите, които са изключително подходящи за по-смелите дами е рокля, изцяло в златно. Металните отблясъци са водеща тенденция за 2015 година, а една идея по-специалният им характер ги прави изключително добър избор за специални празници като Свети Валентин.

Дължината на роклята е сведена до мини, без наличие на деколте. Премереното разкриване на тялото поставя акцент върху ефектния цвят и елемент на движение на светлината.

* Рокля Carmencita цена: 258,63 лева, намалена на 220,95 лева

Принцеса

Истинската женственост се крие в майсторството на съчетание между материи и ефекти, без да бъде прекалено. Ако сте на вълна висша мода и ви се иска наистина да оставите незабравима следа в съзнанието на любимия, синьото като цвят за комбинация между тюл, сатен и блестящи бродерии е добър избор.

Моделът заимства вдъхновение от кукленските и приказни визии, подчертавайки извивките и акцентирайки върху талията с нежен сатен.

* Рокля Carmencita цена 235,08 лева, намалена на 187,97 лева.

Червено

Емблемата на любовта, червеният цвят, е сред най-търсените за вечерна рокля за Свети Валентин. Съблазнителният нюанс се асоциира най-често с женственост, красота, дързост и смелост.

Ако в деня на любовта искате да разкриете фаталната жена, която се крие във вас, перфектната комбинация е червено и дантела. Моделът, плътно прилепнал върху тялото, акцентира върху кръста, разкривайки точно толкова, колкото да провокира фантазията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари