IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подаръци за Свети Валентин за нея

7 февруари 2015 08 19

Няколко идеи, с които да зарадвате половинката си

Снимка: Fashionup

Снимка: Fashionup

Празниците безспорно са чудесни поводи за създаване на незабравими моменти и отделяне на специално внимание към най-близките.

Денят на Свети Валентин се свързва със засвидетелстване на любовта към човека до нас и празнуване на най-голямото откритие – допълващата половинка.

Често обаче най-голямо затруднение се явява изборът на правилен подарък, с който да зарадваме истински жената до нас и да ѝ благодарим, че я има.

Тъй като искаме да се спрем на нещо, което едновременно да достави радост, но и да можем да си го позволим, открихме най-добрите идеи за подарък.

Независимо дали ще подарявате на човека до вас или сами ще се зарадвате, селекцията е издържана по три от най-важните критерия – практичност, класика и достъпност.

На каквото и да се спрете, резултатът е гарантиран.

Вижте кои са нашите предложения, а продуктите може бързо да откриете в Shop.tialoto.bg:

* Парфюм Guess Girl Belle EDT 30 ml, Цена 53,63 лева, намалена на 41,98 лева

Парфюм

Няма жена, която да не обича козметиката. Хубавият парфюм е най-лесният начин да се остави траен спомен в отсрещната страна и да се създаде индивидуалност с лесно разпознаваем почерк.

Комбинацията между нотки на горски плодове и шампанско разкрива женствената съблазън и кара всяка дама да се чувства като истинска съблазнителка.

* Малка чантa Segue, Цена 71,76 лева, намалена на 15,98 лева

Клъч

Сред задължителните аксесоари във всеки женски гардероб, вечерният клъч е един от най-важните компоненти. Именно поводи като Свети Валентин дават възможност да се почувстваме специални в красиви вечерни силуети.

Чантичката е решена в емблематичния за празника цвят – наситеночервено с лак. Анималистичният принт като актуална тенденция, внася усещането за безпогрешен моден нюх.

Класическата комбинация е изключително практична и подходяща както за по-дръзките дами, така и за по-семплите.

* Пръстен Troll, Цена 13,19 лева, намалена на 8,95 лева

Бижу

Любовната тематика на 14 февруари води до придържане към символа на празника – сърцето. Бижутата, като най-добрите приятели на една жена, неотлъчно се използват като всекидневни стилови акценти във всяка визия.

Пръстенът е сглобен в три части и е чудесен начин да засвидетелствате любовта си към нежната половинка.

* Очила TROLL, Цена 29,68 лева, намалена на 9,89 лева

Слънчеви очила

За най-практичните дами, които знаят, че предпазването на очите от слънчевите лъчи е изключително важно, селектирахме закачлив модел слънчеви очила. В крайна сметка, няма по-добър начин да погледнем розово на света и да обвържем настроението си с модата.

* Аксесоар за телефон Diesel, цена 55,18 лева, намалена на 8,95 лева

Аксесоар за телефон

Наближаването на пролетта ни подтиква все по-смело да гледаме към актуалната тенденция за флорални елементи. Тъй като няма нищо по-хубаво от това да сме първи, залагаме на пъстри пастелни тонове върху телефона ни.

Калъфчето е добра идея за подарък, тъй като телефонът е една от вещите, които най-често използваме и съответно... най-често да се сещаме за любимия човек.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари