IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добре облечените звезди на наградите Грами

9 февруари 2015 16 13

Любимите ни артисти и техните модни решения

Сиара, Снимка: Reuters

Сиара, Снимка: Reuters

Вчера, на 08.02.2015 година, официално се състоя 57-ата церемония на престижните награди Грами.

Постиженията в музикалната индустрия и открояващите се таланти бяха отличени в многобройни категории, сред които „Албум на годината“, „Песен на годината“, „Запис на годината“ и „Най-добра нова звезда“.

Събитието ежегодно събира на едно място любимите ни певци, давайки ни възможност да се насладим на безспорния им талант.... и модни решения.

Представяме ви най-добре облечените звезди на церемонията по връчване на наградите Грами, които определено останаха в сърцата ни.

Поне до другата година.

Джеси Джей

Английската певица, която през 2011 година издаде своя дебютен албум и изгря на музикалния небосклон, определено не ни разочарова с избор на рокля. Брюнетката се спря на черен силует, дело на Ralph & Russo, който акцентираше върху нежните рамене и дълги крака на Джеси Джей. Прибраната коса и тъмното червило допълниха стилната визия, а сложните апликации блестяха на червения килим с многобройни отразяващи светлината детайли.

Катерина Греъм

Певицата, актриса, танцьорка, модел и музикален продуцент се появи на червения килим в стилна вечерна рокля с флорални мотиви. Монохромните комбинации и дизайн са дело на Janina Couture, а Кат Греъм идеално допълни модела със стилен кок и ефект на опушен грим. Почти прозрачният модел разкриваше точно толкова, колкото е необходимо, без да преминава границите.

Ариана Гранде

Ариана Гранде демонстрира усещане за женственост със своя избор на рокля. Моделът е на Atelier Versace и е съставен от класическа бяла основа, върху която контрастират метални детайли с блестящо отразяване. Сребърно-бялата визия идеално подчертава чертите на певицата, показвайки ни една малко по-различна страна на иначе сладникавата Ариана.

Тейлър Суифт

Певицата Тейлър Суифт определено отбеляза много силна творческа година. След като спечели сърцата ни с певческите си умения на ревюто на Victoria's Secret в Лондон, американката доказва и безпогрешния си моден нюх. Вечерната и буквално приказна рокля на Elie Saab с асиметрични дължини подчертава дългите крака на Тейлър Суифт, а преливащите нюанси на синьо контрастират на русите ѝ коси.

Лейди Гага

Изненадващо, този път не виждаме почти всичко от певицата, нито сме шокирани от смели комбинации с истинско месо. Тази година Лейди Гага заложи на една изкусителна визия, олицетворявайки модерната русалка. Роклята на Brandon Maxwell е изцяло решена в сребърно с ефекти, вдъхновени от люспи на риба. Симетричните и сложни детайли, певицата комбинира с изкусителна прическа и вечерен грим. Браво Лейди, браво Гага.

Бионсе

Откровено ни е много трудно да си спомним за несполучлива визия на Бионсе. Съпругата на Джей Зи със сигурност знае как да борави с актуалните тенденции и кога да заложи на вечните класики. Очевидно 57-ата церемония на наградите Грами е време за утвърдените силуети. Дългата черна рокля на Proenza Schouler акцентира единствено и само върху V-образно деколте, а певицата, видимо доволна, сияе върху червения килим.

Сиара

Сиара зарадва своите фенове с дръзка, но изключително красива визия. Певицата се появи в обемен силует на Alexandre Vauthier Couture с блестящ акцент върху кръста от златен колан. Впечатляващата визия на Сиара определено става една от любимите ни! Дълбоката цепка разкрива атлетичните крака на красавицата, а прибраната назад коса подчертано е най-добрият възможен избор.

Парис Хилтън

Богатата наследница този път не беше в розово. Блондинката се бе спряла на рокля на Yousef Aljasmi, която разкриваше голяма част от тялото на Парис. Моделът подчертава поддържаната фигура, акцентирайки върху краката с дълбока цепка.

Никол Кидман

Емблематичната актриса се появи на червения килим и беше повече от зашеметяваща. Носителката на награди „Оскар“, „БАФТА“, „Сатурн“, „Сребърна мечка“ и „Златен глобус“ се спря на модернизиран вариант на класическата черна рокля, дело на Thierry Mugler. Дизайнерското изделие е обсипано с многобройни капси в различни форми и поло яка, която подчертава късата прическа на звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

12 ( преди 8 години )
moga moga dakaja che ariana e super ni moje da bude i oshe po dobra no tq izglejda po krasiva i po krasiva sled seki izminal den
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар