IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модните гафове на наградите Грами

9 февруари 2015 15 03

Най-зле облечените артисти

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Определено останахме възхитени от модните решения на голяма част от присъстващите на 57-ата церемония на наградите Грами.

Съвсем очаквано, красивите рокли някак си поставиха висока летва, на която лошият избор като че изпъква още повече.

Желанието на голяма част от звездите да бъдат различни и да се откроят понякога им играе много неприятна шега.

Голяма изненада е, че някои от имената, които се славят с най-добър вкус в музикалната индустрия, влизат като първи в нашата класация.

Можете да видите кои са те.

Кели Озбърн

Дъщерята на Ози Озбърн винаги ни е изненадвала със своите модни решения. Съвсем обясними и донякъде дори логични, имайки предвид на кого е наследница. Певицата се появи на наградите с черна рокля на Christian Siriano, която като че е успяла да събере всички боклуци по пътя до червения килим. И тъй като това не е достатъчно, задължителният аксесоар е клъч във формата на риба.

Мадона

Иконата в музиката винаги е залагала на провокативната визия. И невинаги ѝ се получава. Тази година Мадона се спря на силует от колекцията на Givenchy Haute Couture, който показваше повече, отколкото искахме да видим. И за да е напълно сигурна, че ще шокира всички, певицата дори повдигна задната част, за да покаже... своята. Откровено щяхме да се впечатлим, ако не беше го направила.

Joy Villa

Певицата определено си спечели приза за „Най-зле облечен артист“. Оранжевата рокля на Andre Soriano е изработена от рециклирани материали и на практика оставя своята притежателка почти гола. Артистката бе поставила силиконови лепенки върху гърдите си, за да прикрие поне нещо. Признаваме обаче самочувствието на Joy Villa, която с гордост позираше цяла вечер.

Сиа

Ексцентричният стил на Сиа е по-скоро забавен, отколкото шокиращ. Певицата се появи в силует на Giorgio Armani, но не върху него беше поставен основният акцент. Огромната коса на Сиа разкриваше само и единствено устните от цялото ѝ лице. И то какви устни. Въпреки това, певицата ни приличаше повече на анимационен герой, отколкото на престижен артист, дошъл да вземе своето отличие.

Фарел Уилямс

Ние също се вълнуваме за новата колекция на певеца с Adidas и следим с интерес всяко навлизане на спортните стоки във висшата мода. Честно казано обаче малко ни идва в повече модното решение на Фарел и приятелката му. Дамата се появи в спортен екип и високи токчета, което меко казано сбъдна най-големия кошмар на модните критици.

Рита Ора

Певицата, която вече съвсем спокойно може да лансира нов прякор – диско топката. За съжаление, след като станахме свидетели на това модно решение, дело на Prada, очите ни заболяха. По същия начин, по който ни болят и след цяла нощ в диско клуб.

Майли Сайръс

Приятелката на Патрик Шварценегер беше на косъм от стилна и красива визия. Alexandre Vauthier се е справил впечатляващо със своята модерна интерпретация на коктейлната вечерна рокля в черно, но цялата тази демонстрация на плът не отива на изисканото събитие по награждаване.

Риана

Перлата на съвременната музика се появи с модел от колекцията висша мода на Giambattista Valli, която бе представена за първи път съвсем скоро. Не можем да отречем, че Риана е изключително красива, но някак си залагането на твърде много обем не е за нея. Предпочитаме да не губим певицата сред толкова много пластове.

Ким Кардашян

Половинката на Канйе Уест постоянно се появява на кориците на най-известните списания, информационни агенции и е почетен гост на всякакви събития. Имаме усещането, че буквално няма с какво да ни изненада вече. Силуетът на Jean Paul Gaultier не беше толкова на фокус, защото разкриваше гърдите – нещо, което вече сме виждали. По-обсъждана беше смяната на прическата на госпожа Уест.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

fък ( преди 9 години )
ЕГА ТИ ГРОЗНИТЕ!Това не е никаква мода, а шантави напъни за оргиналност, граничещи с извратеност!А журналята се надпреварват да ги коментират, като се мъчат да класифицират коя колко е кичозна, НЕ Е КИЧ, А ТОТАЛНО СКУДОУМИЕ в посока *ИЗПЕРКВАНЕ* ... пфууу !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар