IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Извън границите на дизайна

17 февруари 2015 13 10

Докъде може да стигнете с правилните маратонки?

Снимка: Adidas

Снимка: Adidas

Твърдо подкрепяме иновациите и смелостта на дизайнерите. Простата причина за това е, че полето за изява на най-креативните умове винаги изненадва сетивата ни и доказва, че няма нищо невъзможно в света на модата.

Иновативните подходи и експериментаторският дух, които непрестанно търсят начин да разчупят общоприетата граница за създаване на маратонки, се явяват основна двигателна сила в новата съвместна колекция на Rick Owens и Adidas.

Моделът „Blade Runner“ достига съвсем нови измерения на дизайнерските решения, сливайки в едно технологии, мода и спорт.

Маратонките следват естественото продължение на радващия се на изключителен интерес градски модел „Tech Runner“, който бе представен към мъжката колекция за пролет-лято 2015 на Rick Owens.

 

Технологията на създаване на новия модел „Blade Runner“, е вдъхновена от Adidas и представя иновативна подметка, съставена от гъвкав полимер във формата на остриета на бръснач.

Ефектът дава едно съвсем ново и до голяма степен буквално значение на метафората „остра походка“.

Уникалният дизайн съчетава в себе си най-доброто от футболните и боксови маратонки и определено дава заявка за налагане сред утвърдените спортни класики.

Пълната гама цветове на модела можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари