IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лошите шеги, които модата изигра на „Оскарите“

24 февруари 2015 11 06

Кои можеха да се справят и по-добре със своята рокля?

Никол Кидман, Снимка: Reuters

Никол Кидман, Снимка: Reuters

Ако има тенденция, която се открои на тазгодишната церемония за наградите „Оскар“, то това е определено придържането към комфортната, сигурна зона.

Голяма част от актрисите се появиха в класически, едноцветни рокли, разчитайки, че няма да влезнат в класациите за най-зле облечени.

Изобилстваха монохромни комбинации, палитра основно от бяло и черно, и семпли кройки. Истината е, че 87-ите награди на Киноакадемията не се отличават с кой знае какви модни грешки.

Факт за това е, че дори Лейди Гага се появи като истинска принцеса в сребриста обемна рокля.

Представяме ви дамите, които макар и с малки детайли, сгрешиха с визиите на „Оскарите“.

Гуинет Полтроу

Блондинката се появи на наградите в рокля, специално създадена за нея от Ralph & Russo. Красивият цвят подчертава русата ѝ коса, но асиметрията от обемно цвете върху рамото ни е много ретро като тенденция и определено не изглежда сериозно. Гуинет е утвърдена икона както в киното, така и в модата, но явно и най-добрите правят грешки понякога.

Никол Кидман

Емблемата на големия екран се появи в меко казано странна рокля, дело на Louis Vuitton. Да, знаем, че нестандартните комбинации са в разпознаваемия почерк на модната къща, но това определено не е рокля за събитие от този ранг. Металните отблясъци са в жълто, а акцентът върху кръста е в червено. Иска ни се да бяхме видели и Никол Кидман поне в една черна рокля – по-добре скучно, отколкото в такава голяма грешка.

Скарлет Йохансон

Актрисата се бе спряла на дълга смарагдовозелена рокля на Versace. Припомнихме си за секунда част от цветовете, които присъстваха върху модния гаф на Дженифър Лопес от 2000 година, отново дело на същата модна къща. В интерес на истината, роклята на Скарлет не е проблем – семпла и класическа кройка. Проблемът идва от твърде масивното бижу, което като че издължава твърде много грациозната шия на актрисата.

Дженифър Анистън

Бившата съпруга на Брад Пит буквално заблестя на червения килим в рокля на Versace. Значително по-добра от тази на Скарлет Йохансон, но все пак с леко недомислие. Дженифър Анистън има изключителна фигура, а хоризонталните елементи върху роклята разширяват оптически ханша. Определено звездата от „Приятели“ е имала и по-добри дни.

Розамунд Пайк

Актрисата все още е запечатана в съзнанието ни с полуголата бяла рокля от наградите Златен глобус от тази година и, уви, не успя да ни впечатли и на „Оскарите“. Розамунд Пайк се появи в червена рокля на Givenchy, която бе с твърде висока цепка. Все пак, признаваме, че се откроява подобрение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Безумна статия с абсурдни заключения :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Аз съм съгласен с тях - и на мен не ми допада роклята на Никол Кидман. Трябва ли да харесваме нещо само защото е на известен дизайнер?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
seta ( преди 9 години )
Е щом такива доказали се в модата капацитети като вас, надминали многократно Версаче и Луи Вютон казват така, значи е така....!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар