IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модният рай в София: notosgalleries

26 февруари 2015 14 09

Световни модни марки на достъпни цени през февруари

Снимка: notosgalleries

Снимка: notosgalleries

notosgalleries е революционен магазин за българския пазар. Откроява се с уникална за нашата страна концепция и се явява своеобразно бижу в модната съкровищница на България.

Светът на модните чудеса далеч не е приказен мит, даже напротив – съществува. notosgalleries е разположен на площ от 6 000 квадратни метра и можете да го намерите единствено в София Ринг Мол.

Концепцията на магазина предлага различни категории продукти, които отговарят на високи стандарти за качество и лукс, придържайки се към добри цени. notosgalleries мисли за вас и ви пести време – в него ще намерите дамска, мъжка и детска мода, чанти, обувки, бижута, луксозна и натурална козметика, както и аксесоари за дома. Всичко, от което имате нужда, под един покрив.

Голямото разнообразие може да задоволи дори и най-изтънчения вкус. В notosgalleries ще намерите повече от 300 световноизвестни марки. Част от тях са добре познати за България, а други са представени за първи път на нашия пазар.

Chanel, Dior, Lauren by Ralph Lauren, TOUS, La Martina, Lacoste, Betty Barclay, Levi’s, Juicy Couture, Diesel, UGG, Marc by Marc Jacobs, BVLGARI, Oxette, Longchamp, Guy Laroche, Coin Casa, Rosenthal... са само малка част от брандовете, чиито актуални предложения можете да намерите само с една разходка.

Тъй като февруари е известен като месеца на любовта, с notosgalleries имате възможност да подарите както на гардероба си, така и на обичаните от вас хора страхотни продукти с до 50% специални отстъпки.

Към това добавете и специален подарък към всички – допълнителни 20% намаление върху вече намалени артикули за нови и досегашни членове на notosplus.

Неустоимите предложения и специалните отстъпки можете да намерите до края на месец февруари, но личният ни съвет е да побързате и да задоволите модния си глад, без това да се отрази на бюджета ви.

Определено го заслужавате!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари