IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Женствен гардероб за 8-ми март

27 февруари 2015 14 15

Разнообразие в силуети за всяка дама

Рокля в синьо - Queen - 41.52 лева, Снимка: Fashion Supreme

Рокля в синьо - Queen - 41.52 лева, Снимка: Fashion Supreme

Най-женският от всички месеци в календара наближава!

През март се празнуват както настъпването на пролетта, така и Международният ден на жената – добри поводи да обърнем малко внимание на себе си.

Пролетните дни са свързани с прераждането на природата и новото начало, което лесно можем да интерпретираме и за своя гардероб.

Цветовете на месеца са основно бялото и червеното като комбинация, заимствана от красивата българска традиция за подаряване на мартенички, допълнени от топлите и земни тонове на зелено, бордо, кафяво и беж.

За да стартираме месеца подобаващо, предлагаме няколко варианта, с които да внесете свежест в един по-разнообразен и женствен гардероб.

* Асиметрична червена рокля – Beauty`s Love от Fashion Supreme, Цена: 69.15 лева

Женственост

Най-женственият от всички цветове определено е на почит през март месец. Не само защото е един от двата цвята на мартеничките, но и защото се асоциира с женственост, фаталност и съблазнителност. Асиметрията в модела е постигната с един дълъг ръкав и една тънка презрамка. Акцентът върху кройката с прехлупване е поставен с блестящ златен елемент.

* Зелена рокля с панделка – Nommo от Fashion Supreme, Цена: 54.46 лева

Дръзка свежест

Както споменахме, почитането на новото начало в природата чрез пролетта се пренася в гардероба с наситен смарагдов нюанс на зелено. Приказното вдъхновение е интерпретирано с обемна долна част, деколте тип „лодка“ и голяма панделка, прегръщаща кръста.

* Елегантна дантелена рокля – Marselini от Fashion Supreme, Цена: 179.89 лева

Дантела

Коя друга материя може да носи така неповторимо в себе си усещане за жена, освен дантелата. Красотата на бродериите се пренася в пролетни мотиви, изразени с флорални елементи. Моделът е подходящ едновременно както за дългите дни в офиса, така и за незабравимите пролетни вечери.

* Рокля в бордо – Katrus от Fashion Supreme, Цена: 56.97 лева

Кралицата

Бордото е кралският нюанс на една модернизирана интерпретация на яркочервеното. Величествеността на цвета се вписва идеално в приказната стилистика на кройките, акцентиращи върху кръста. Контрастната комбинация с бяла лента в края на долната част внася младежко излъчване и висока доза закачливо настроение.

* Рокля в синьо – Queen от Fashion Supreme, Цена: 41.52 лева

Фаталната жена

Неустоимият месец на жената задължително диктува тенденцията за подсилване на фаталната страна в характера. Това можете да изразите със стилови решения и модел в електриков нюанс на кралскосиньо. Основният фокус е поставен върху деколтето и креативните форми върху презрамките.

* Рокля с тюлено покритие от Fashion Supreme – Moe, Цена: 78.63 лева

Класическата дама

Моделът, който никога не излиза от мода. Малката черна рокля е абсолютно задължителна за всеки женски гардероб. Силуетът е „облечен“ от тюл за повече обем и дискретно акцентиране върху деколтето. Дължината до коляно издължава оптически линията, внасяйки лека романтична и загадъчна нотка.

Останалите предложения можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари