IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сердика Център представя: „5 години различен, като теб“

5 март 2015 14 49

Станете звезди в Първия молбъстър (най-новия филмов хит) и спечелете 5 ваучера X 5000 лв.

Снимка: Serdika Center

Снимка: Serdika Center

Сердика Център празнува петия си рожден ден с грандиозна кампания, достойна за „Оскар“. Търговският център ви дава възможността да се превърнете в истински звезди като се снимате в най-касовата кинолента досега – „5 години различен, като теб“.

Всички участници ще имат и шанса да спечелят подаръци „като на кино“ – 5 ваучера за пазаруване, всеки на стойност 5000 лв.!

Serdika Center Studios обявява кастинг за звезди!

От 5 до 20 март. Всеки ден от 12:00 до 20:00 часа. Във филмовото студио на „Ситняково“ 48. Пет истински филмови площадки с декори, професионални режисьор-оператори, актьори и реквизитори ще превърнат Сердика Център във вашата алея на славата. Влезте в главната роля и изберете сами в кой от петте филма да се снимате:

„Сто лица на модата“ – романтична комедия за модните икони и истинските тузари, които не избират между секса и града и „не могат да не се запитат“ – високи токчета, високи акции или Космополитън на вкус?

„Винаги на мода“ – под светлината на прожекторите е семейството, което никой не цака с топла бира, но знае две, двеста и... още нещо! Със специалното участие на Катето Евро и Жоро Мамалев.

„Дръзките авантюристи“ – за екшън герои и супер жени, които обичат силните залози, високите скорости и мартинито. Разклатено, не разбъркано. Но тихо да не чуят британските тайни служби...

„Смелите мечтатели“ – те може и да са от далечна галактика, но са с много мечти. Фентъзи студиото посреща малки и големи любители на фантастиката и... нека силата бъде с тях!

„Различен, като теб“ – любимата на всички деца история за Пепеляшка оживява. Оглеждайте се за изпуснати пантофки, тикви-каляски, дворци и вълшебни пръчици.

Колелото на късмета – подаръци всеки ден От 5 до 28 март. По случай рождения си ден Сердика Център ще раздава подаръци всеки ден. Залогът е вдигнат – клиентите, пазарували на стойност над 75 лева, ще завъртят Колелото на късмета и ще печелят страхотни награди от любимите си магазини.

VIP концерт

27 март. Club des Belugas feat. Anna Luca гостуват ексклузивно в Сердика Център! Бъдете сред 300-те специални гости на концерта. Повече подробности за кампанията открийте на serdikacenter.bg, официалната Facebook страница и www.5godiniserdikacenter.bg

5 години различен, като теб – празникът е в шопинга!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

димитров ( преди 9 години )