IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Различната Дария Вербови

6 март 2015 10 41

Моделът в различни визии

Дария Вербови, Снимка: Equipment

Дария Вербови, Снимка: Equipment

Голямото предимство на модата е непрестанното изискване към нещо ново. Всеки сезон дизайнерите разкриват своя креативен потенциал и умело го съчетават с емблематичните кодове на модните къщи.

Към това добавяме и световноизвестните модели, които за всяка рекламна кампания се въплъщават в различен образ и развиват своите хамелеонски умения.

За пролет-лято 2015 определено ни изненадаха от Equipment. Кадрите са черно-бели и на тях виждаме красивата Дария Вербови в най-различни визии.

Ретро вдъхновението се изразява един път с къса, къдрава прическа и монохромна комбинация от класическа бяла риза и черен панталон, и втори път с обемни вълни и кариран топ.

Хипи усещането е внесено с прокъсан деним и дълга до кръста коса, а безспорно най-фрапираща промяна се вижда в мъжката стилистика.

Заимстването между гардероба на двата пола и създаването на унисекс силуети е представено с изключително къса коса, заради която безспорно можем да сбъркаме Дария Вербови с мъж.

Нестандартната и интересна рекламна кампания на Equipment за пролет-лято 2015 можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари