IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Необходимите дрехи за новия сезон

23 март 2015 07 29

Модни допълнения за лятото

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Смяната на сезоните налага пълно преобразяване на гардероба и подменянето на дрехите с такива, които подхождат на температурите.

Едно от най-познатите чувства на всяка жена идва в момента, в който след тежка зима прибере пуловерите, извади фееричните силуети и остане изненадана от малкото неща, които са годни за носене.

А имахме чувството, че прибрахме повече дрехи миналата година.

След дългите дни и носенето единствено на пуловери, вълнени шапки и дебели якета, някак си нямаме търпение да покажем летния си стил.

За да преминете с лекота към новия сезон, представяме задължителните летни силуети, с които да посрещнете високите температури.

1. Яке

Всяка жена има нужда от точно това перфектно яке, което да се яви своеобразно преминаване през сезоните. Последният завършек на силуета ни дава възможност да запазим топлината в междинните дни, в които през деня температурите са високи, но вечер все още не е подходящо за голи рамене.

2. Туника

Добре е да добавите една туника към своя пролетен гардероб. Универсалната дреха предлага изключително голямо разнообразие откъм съчетания и оформяне. Ако дължината позволява, можете да я носите като рокля или върху панталон. Комбинацията с тънък колан внася акцент върху талията и оформя силуета.

3. Дълга пола

Макси дължините са добър избор за пролетния гардероб, тъй като са феерични, удобни и не изискват кой знае какво време за комбиниране. За ежедневието, можете да комбинирате с обикновена тениска и равни балерини, а за вечер – с токчета и топ с тънки презрамки.

4. Ярък лак за нокти

Обикновено цветната палитра за зимата отговаря на студените тонове – черно, сиво и тъмнозелен мат. С идването на пролетта, отпразнувайте с голяма доза настроение – заложете на наситено коралово или дори оранжево.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари