IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Почистване на гардероба със стил

25 март 2015 11 15

Как да сменим зимните дрехи с летни

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Смяната на сезоните е чудесна новина за настроението ни и лоша за свободното ни време. Цяла зима искахме да махнем дебелите пуловери и да ги заменим с леки и нежни тениски и потници.

Е, почти имаме тази възможност. Проблемът идва от свободното място, което някак си липсва в гардероба ни.

Колкото и да не ни се иска, няма как да съберем и подредим всичките си нови дрехи при разхвърляни стари.

В много от случаите, дамите предпочитат да оставят някои плътни дрехи, за да се презастраховат и за студени вечери в летните месеци.

Именно затова, решихме да въведем ред с най-добрите съвети за подреждане на гардероба.

Ето ги и тях.

1. Връхни дрехи

Започнете от най-обемните дрехи – връхните. Тяхното присъствие е задължително в гардероба, тъй като може да ви потрябват във всеки един месец. Желателно е да ги съберете на едно място и да изберете първо по критерии на последно обличане, колко често ги носите и след това по практичност. Оставете само моделите, които със сигурност ще носите, а останалите приберете.

2. Деним

Задължителното присъствие на дънките в гардероба е целогодишно. Извадете дънките и си оставете любимите черни, тъмносини, светлосини и спортни. Желателно е да пробвате всеки един модел, за да видите дали все още ви стои така добре, както когато ги купувахте. Подредете ги според кройките, за да ви бъде най-лесно след това да съчетаете с правилен топ.

3. Обувки

Извадете всички обувки и премахнете тези, които няма да носите повече, имат нужда от поправка или са напълно съсипани. След това оставете най-отпред моделите, с които няма да се разделите и това лято.

4. Тениски

Никой няма нужда от огромни количества тениски. Селектирайте топ десет на любимите си модели, които изглеждат добре и нямат непоправими щети по тях. Можете спокойно да се разделите с моделите, за които се чудехте дали да приберете в края на миналото лято.

5. Вечерни дрехи

Тук влизат роклите, полите с топ и фееричните туники. Спомнете си миналото лято какво сте носили най-много и откровено пред себе си направете селекция по този критерии. С останалото се разделете.

6. Бижута и чанти

Отделете бижутата според актуалните тенденции за сезона и тези, които са ви любими. Чантите, които ще останат в гардероба, не трябва да имат външни наранявания, изпокъсани вътрешни части и половин дръжки. По този начин ще обновите гардероба и ще видите точно от какво имате нужда. Мислено можете да си сглобявате визии, за да знаете точно с какво разполагате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари