IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Направете си Prada сами

27 март 2015 05 53

Модната къща с нова индивидуализираща услуга

Снимка: Prada

Снимка: Prada

Едно от големите предимства на Prada е, че знаят как да угаждат и глезят своите най-заклети привърженици.

Модната къща отбеляза грандиозен успех с дебютната си персонализираща услуга от миналата година и сега повтаря жеста към френските си клиенти.

Бутикът на марката на емблематичната улица Rue du Faubourg Saint-Honoré ще предлага от 28 март до 3-ти април възможност за персонализиране на обувки, създадени изцяло от клиентите.

Услугата предлага разнообразие от общо 8 модела обувки, вариращи от стилни стилето до сандали и 6 височини, сред които най-високата от 12 сантиметра ток.

След като селектирате по ваш избор модела и тока, можете да избирате между кожа с лак, сатен, крокодилска, змийска и кожа от щраус за материал, от който да бъдат изработени.

Цветовете или принтовете, на които се спрете за вашите обувки, ще бъдат в комплект със същите шарки и върху луксозната кутия, в която ще пристигне аксесоарът.

За да бъде подаръкът напълно личен, готовите обувки могат да бъдат завършени с вашите собствени инициали, поставени точно под логото на Prada.

Тъй като красивите неща изискват време, след като завършите обувките, от модната къща ще ги приготвят едва след месец.

Пред идеята да създадете любимия си модел и той все пак да бъде част от изделията на Prada, търпението определено е цена, която си заслужава да бъде платена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари