IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моден гид за пролетните тенденции – Част 1

27 март 2015 16 02

Как да се справим този сезон?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Всеки сезон в модата ни изненадва с безброй много неща. Желанието ни винаги да сме актуални и да имаме най-новите предложения на дизайнерите, понякога може да ни изиграе лоша шега.

Несполучливите покупки се получават често заради твърде голямото разнообразие от тенденции, което, оказва се, може да ни обърка.

Тъй като всеки сезон преминаваме през предизвикателството да селектираме най-подходящите силуети, се научихме да съобразяваме едновременно какво би ни отивало като кройка с цвят.

Тъй като пролет-лято 2015 вече чука на вратата, създадохме един своеобразен гид, който да ни насочи и да ни помогне да се справим с тенденциите за сезона.

1. Мини

Една от добрите покупки за сезона са мини дължините при полите. Особено актуална е тенденцията за ретро-вдъхновение, която диктува лекото разкрояване в долната част на кройката. Можете лесно да комбинирате с ефирен топ и да се радвате на топлите слънчеви дни.

2. Едноцветно

За по-класически настроените дами от вас, модата се грижи старателно всеки сезон. Ако не сте склонни да носите дръзките принтове, но все пак сте подвластни на модните тенденции, препоръчваме да се сдобиете с едноцветен силует в пастелен цвят.

3. Ресни

Едно от наложителните неща, с които трябва да снабдим гардероба си този сезон са ресните. Имате пълна свобода при избора къде точно да бъдат поставени те. Ако сте по-смели, изберете мини пола с ресни до земята, а ако сте по-консервативни – чанта с ресни.

4. Деним

Денимът приема нов облик тази година. Ако досега сме търсили основно слим модели с кройка „цигара“, то дойде времето да преминем в другата крайност. Чарлстон разкроенията се комбинират с висока талия, за да издължат оптически силуета и да внесат бохемско усещане.

5. Колан

Акцентите на кръста внасят силно усещане за женственост. Голямо предимство е умението да оформят силуета и да се използват във всеки стил и силует. Смело заложете на по-широки модели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари