IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моден гид за пролетните тенденции – Част 2

28 март 2015 08 19

Най-доброто за сезонния гардероб

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

В първата част показахме основните стъпки за правилно селектиране на най-актуалните тенденции за предстоящия сезон.

По този начин дадохме началото на уроците по стил, с които да съчетаете личните си предпочитания и силуетите, които видяхме вече на модния подиум.

Основното правило при спазване на стъпките е да изберете най-доброто и според формите на тялото си.

Имайте предвид, че и хоризонталната и вертикалната посока се използват за райе, но първото създава оптична илюзия за широчина.

Довършваме започнатото с втората част на модния ни гид, с който да изберете най-доброто от тенденциите и да го приложите умело и в своето ежедневие.

1. Геометрия

Силно изразените геометрични форми често са един от най-добрите начини да изразите индивидуалност и персонален стил. Комбинацията между асиметрия и квадрати или триъгълници, например, е определено лесен начин да бъдете мигновено забелязани.

2. Сандали на платформа

Ако обичате високите обувки, но наистина не можете да издържите цял ден на ток, платформите са чудесен алтернативен вариант за вас. Този тип модели превзеха модния подиум и определено направиха много жени по света щастливи. За лятото е подходящо да се спрете на сандали от леки материали и основа от корк и въже, например. Все пак сме на морска тематика.

3. Топ с голи рамене

И най-обикновеният панталон може значително да промени изгледа си с правилен топ. Женствените рамене са на показ този сезон, а ние винаги сме готови да съблазняваме.

4. Жилетка

За летните вечери е добре да имаме някоя тънка връхна дреха. Добър избор са така наречените „балетни“ жилетки, защото едновременно са топли, нежни и носят този чуждестранен, спретнат колежански дух.

5. Кръгли слънчеви очила

Задължително за сезона е да отбележите своя принос към любимите очила на Джон Ленън. Идеално кръглите форми бележат своето силно завръщане за пролет-лято 2015 и драстично променят цялостната ни визия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари