IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетни тенденции при обувките

1 април 2015 14 03

Модели за всяка част от деня

Снимка: Shop.tialoto.bg

Снимка: Shop.tialoto.bg

Настъпването на пролетта налага цялостно подменяне на дрехите в гардероба. Заменяме вече омръзналите ни дрехи с дългоочакваните силуети и някак си ни става по-леко както в буквален, така и в преносен смисъл.

Тъй като визията се състои от няколко компонента, отделяме специално внимание на любимите аксесоари – обувките.

Завършващият акцент пряко кореспондира с цветната гама, съответстваща на топлите дни и се комбинира лесно с последните тенденции за сезона.

Всички дами са с различни вкусове и предпочитания, затова подбрахме по един актуален модел от всеки тип обувка, с който да приветствате най-накрая високите температури и постоянните слънчеви лъчи.

* Обувки Primadonna, Цена: 137,98 лева, намалена на 32,50 лева

1. Оксфорд

Женските модели, по-известни като „оксфордки“ са изключително удобни за ежедневието. Добър вариант за преходните дни, в които слънцето започва все по-често да се появява, но все още не е достатъчно топло за отворени обувки. Тъй като точно в този период даваме старт на летните цветове, предлагаме да заложите на яркооранжево.

* Балеринки Top Secret, Цена: 78,20 лева, намалена на 30,15 лева

2. Балерини

Започва да се затопля, но ние все пак имаме дрескод в офиса и е редно да се придържаме към него. Черните балерини хем са изключително удобни, тъй като са равни, хем завършват идеално официалните силуети. Можете да ги комбинирате както с костюм в две части, така и с обикновена бяла тениска и деним.

* Сандали Primadonna, Цена: 139,21 лева, намалена на 18,37 лева

3. Сандали

Топлите вечери не са същите, ако не са съпроводени с цветни сандали на висока платформа. Меката основа позволява удобство на крака, а цветните ленти внасят както практичност, така и настроение във всеки силует.

* Сандали Primadonna, Цена: 138,59 лева, намалена на 23,84 лева

4. Метал

Сребърните и златните тонове владеят сезон пролет-лято 2015 и се наложиха като основна опорна точка за тенденциите. За тази година сребърните сандали на висок ток ще бъдат едно от най-добрите решения, които можем да вземем за своята визия.

* Обувки CONDUR by alexandru, Цена: 173,84 лева

5. Цвят

Какво са топлите дни без ярки цветове? Ако и вие имате дилема точно в какъв цвят да изберете обувките, най-добре не го мислете и комбинирайте от всички по малко. Не забравяйте, че сами по себе си, такъв тип обувки са достатъчни. Съчетайте ги със семпла рокля или деним.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари