IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анимация с Карл Лагерфелд и Чупет

7 април 2015 05 00

Кайзер Карл и домашният любимец

Снимка: Karl Laferfeld

Снимка: Karl Laferfeld

Ако има нещо, което рядко виждаме, то това определено е усмивката на Карл Лагерфелд.

Изключителната дисциплина на Кайзер Карл е пословична, но една жена се нае да ни представи и другите черти на характера му.

Хуморът и иронията съставят образа на знаменития дизайнер и неговата любима котка в новите илюстрации на Тифани Купър.

Креативният директор на Chanel и пухкавата Чупет оживяват върху тениски, шапки, кейсове за телефон, малки чанти и всякакви други аксесоари в забавна мини колекция, част от едноименната марка на дизайнера.

Историята на илюстрациите разказва за дизайнера и неговия верен домашен любимец, които се озовават на перфектната лятна почивка, танцуват на плажа, ядат сладолед и пият шейкове.

В летния лагер на Чупет и Карл, забавленията преминават от индиански танци през каране на ролери и носене на цветя на плажа.

Това далеч не е първият път, в който любимецът на дизайнера е основно вдъхновение за колекция.

Вече видяхме линията „Monster Choupette“, посветена на Чупет, а през миналата година е участвала в две рекламни кампании – на автомобила Opel Corsa и на японската козметична марка Shu Uemura.

Съвсем скоро стана ясно, че състоянието ѝ възлиза на над 3 милиона долара, а за това призна нейният стопанин в интервю за New York Magazine.

Как точно тези илюстрации се превърнаха в щампи за дрехи, можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари