IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да изберем пола според височината?

16 април 2015 07 30

Подходящи модели за топлите дни

Снимка: Shop.tialoto.bg

Снимка: Shop.tialoto.bg

Когато става въпрос за мода, винаги сме били на мнение, че основното ѝ предназначение е да даде възможност да изразим себе си.

Доброто ни настроение се материализира с ярки и наситени цветове, дръзки комбинации и смели решения.

Щом става въпрос за това, трябва да притежаваме умението да избираме дрехите си и според своята фигура.

Незаменимите през топлите дни поли са често предпочитани заради несравнимата женственост, която носят и осигуряването на свобода при движението.

За да е безпогрешен изборът, представяме най-подходящите модели за всяка дама, според нейната височина.

1. Ниски дами

Ако сте от ниските дами, основната цел, която трябва да постигнете, е издължаване на силуета. Подходящи модели за вас са мини полите с висока талия, тъй като оптически ще ви направят да изглеждате по-високи. Освен това, ще оформите тялото си така, че да поставите акцент върху краката.

* Пола с прехлупване TOP SECRET

Друг подходящ модел са полите с ефект на прехлупване. С тях се получава съвсем малка цепка, която отново визуално създава усещането за дължина на тялото.

2. Средна височина

Жените, които не са ниски, но определено не са и високи, имат значително по-голям избор при моделите. Пола до коляно, която плътно е прилепнала по тялото, ще внесе симетрия и ще акцентира основно върху талията и краката.

* Пола до коляно Be You

А-линейният силует на моделите до коляно също е подходящ, а съвсем ниското разширяване в долната част ще издължи пропорциите ви.

3. Високи дами

Ако сте от късметлийките над 170, благородно ви завиждаме. Дългите ви крака ви позволяват свободно да носите поли под коляно, а за топлите дни препоръчваме да се спирате на феерични модели.

* Дълга пола MellonCollie

Макси полите, съчетани с класически топ, ще ви накарат да се чувствате като истински принцеси, а мини полите ще акцентират върху най-голямото ви предимство – дългите крака.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

?:) ( преди 9 години )
Iskate da kajete 4e kobiletinite imat predimstwa?:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар