IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна обувка: Балерина

17 април 2015 11 37

Тенденциите при модела

Снимка: shop.tialoto.bg

Снимка: shop.tialoto.bg

Сред разнообразието от обувки, което предлагат топлите дни, със сигурност за ежедневието се спираме на модели, които едновременно са красиви и практични.

В това отношение балерините определено нямат конкурент.

Равните пантофки са изработени от меки материи, дават възможност за плътно прилепване по крака, стабилност и удобство.

Широката гама от детайли и цветни комбинации позволява съчетаването във всякакъв стил и силует.

Представяме ви най-красивите и актуални модели от балерините, които със сигурност ще намерят приложение във всеки един гардероб.

* Балерини Melissa

1. Инкрустации

Тъй като жените са преди всичко кокетни и оценяват вниманието в детайла, инкрустациите винаги са с приоритет. Меко кадифе в кралско червено с метални елементи внася приказност и възможност за комбиниране с всякакви цветове – както като допълващ елемент, така и като основен стилов акцент.

* Балерини Melissa

2. Пастел

Цикламените нюанси са за предпочитане през топлите дни, тъй като мигновено внасят настроение в ежедневието ни. Високите температури със сигурност не са пречка за комфорта на нашите крака – малката дупчица едновременно символизира елегантен дух и свободно циркулиране на въздух.

* Балерини Melissa

3. Панделка

Сред най-емблематичните белези на женствеността и кокетността са панделките. Поставени върху по-изрязан модел, пантофките ще акцентират умело върху красотата на женските крака.

* Балерини Melissa

4. Детство

За пролет-лято 2015 безспорно са актуални вдъхновенията от анимациите и игрите на детството. Балерините със сърце от квадратчета напомнят много на любимия ни „тетрис“ и вечната борба да победим играта. Този път приемаме формата на любовта по-нестандартно.

* Балерини Melissa

5. Класика

Класическите черни балерини могат да бъдат изключително добър избор за вечерен силует. Издължената предна част наподобява официална обувка, а блестящите елементи ни позволяват да преминем цялата нощ със стил.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

brzk ( преди 9 години )
Според описанието в магазина на tialoto - "All models have a pleasant fragrance". Демек, измислили са го хората как хем да са силиконови, хем да не запарват, хем хубаво да миришат :)))).
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
tanq13 ( преди 9 години )
истина е ще спарват краката щото са пластмаса и силикон.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
brzk ( преди 9 години )
Е пък имаме и такива. На галено им казвам "галошки" защото са точно това. Вие колко часа на ден бихте изкарали с гумени обувки?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар