IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да разнообразите визията без да харчите пари?

22 април 2015 10 40

Лесни съвети с аксесоари и техники

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Често със смяната на сезона ни идва настроението и желанието за промяна. Уви, ако всеки път изпълняваме тази си мечта, по-скоро ще работим само за да имаме възможност да си купуваме дрехи и да изглеждаме добре.

Промените в гардероба са свързани с много разходи и стабилни инвестиции, особено ако искаме коренна разлика във външния си вид.

Предвид икономическата обстановка, решихме да потърсим начин да удовлетворите желанието си, без да ви се налага да отделяте стабилна част от своя бюджет.

Как точно да разнообразите визията си без да харчите пари за това? Вижте сами.

1. Комбинирайте обемна рокля с такава по тялото

Може да ви прозвучи странно, но първо опитайте. Ще останете приятно изненадани от ефекта на комбинацията, тъй като обемните части ще се концентрират в долната част, без да ви разширяват оптически. Добър избор е да изберете рокли в допълващи се цветове с къс и дълъг ръкав.

2. Шал на неочаквани места

Шаловете са чудесен моден аксесоар, който може да разнообрази мигновено визията. Ако ви е омръзнало да го носите на врата си, експериментирайте и използвайте въображението. Можете да го увиете около ръката си и да подчертаете меката му материя с метална гривна.

3. Сутиен вместо потник под блузата

Сутиените обикновено са бельо, което е добре да остане скрито. За щастие, модната индустрия е разработила изключително красиви модели, които е грехота да пазите само за себе си. Многобройните ленти по гърба, кръстосването и декорациите могат да бъдат като нестандартен аксесоар под стилна блуза. За да не минете границата, спирайте се на едноцветни съчетания – черна прозрачна риза с черен сутиен, например.

4. Асиметрия в бялата риза

Класическата бяла риза е сред най-предпочитаните компоненти на офис дрескода. Знаем, че със сигурност ви е омръзнала много, затова предлагаме лесен начин да я разнообразите. Оставете една част отпред пусната, а другата прибрана в полата или панталона ви. Тази асиметрия мигновено ще промени цялостната визия.

5. Изненада с колан

Кожените или плетени колани са много добър избор да коригирате леко голям панталон или пола и да акцентирате върху талията. За да разнообразите силуета, можете да използвате обикновен възел, вместо да закопчавате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
Достойна статия за Господари на ефира. Авторът сигурно е завършил Моден дизайн в помощното в Тутракан.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар