IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първите бижута на Алесандра Амброзио

24 април 2015 12 35

Бразилката с нова колекция

Снимка: Ale by Alessandra

Снимка: Ale by Alessandra

Красавицата Алесандра Амброзио е сбъднатата мечта на много мъже и идеал за голяма част от нежната половина от човечеството.

Водещият ангел на Victoria's Secret успява всеки път да ни плени със загадъчния си поглед и да ни впечатли с перфектното си тяло.

Освен красива външност, бразилката крие и талант като дизайнер. Собствената ѝ линия, „Ale by Alessandra“, вече се радва на безбройно много почитатели и успя да наложи бохемските визии като свой емблематичен почерк.

Вече ви представихме екзотичните предложения бански костюми за пролет-лято 2015, а към тях, Алесандра Амброзио добавя и първата си линия бижута.

Дебютните ювелирни изделия отново са издържани в бохемското вдъхновение и изобилстват в разнообразие от цветове, сложни плетки и блестящи метали.

Масивните колиета са с богата инкрустация от камъни и се характеризират с наслагване. Същият ефект е използван и при пръстените, които представят многобройни тънки халки захванати в една.

Пискюлите, като водеща тенденция за сезона, намират своето място като цветен акцент сред морско райе в гривните.

Естествено, рекламно лице в официалните кадри към линията е самата Алесандра Амброзио, която можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари