IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Известните модели с разстояние между предните зъби

28 април 2015 08 15

Кои са най-познатите лица в модната индустрия?

Ванеса Паради, Снимка: Chanel

Ванеса Паради, Снимка: Chanel

Модната индустрия постоянно налага различни критерии за красота и цялостна визия, които се следват от жени в цял свят.

Откроява се обаче една тенденция за селекция на лица, които притежават ясно изразена характерна черта, която се превръща в емблематичен и разпознаваем почерк за тях самите.

Ако се замислим, веждите на Кара Делевин я направиха това, което е в момента. Днес ще засегнем един белег, който често е повод за понижаване на самочувствието при дамите, а трябва да бъде точно обратното.

Разстоянието между предните зъби дава началото на различни поверия, част от които гласят, че този ефект е знак за щастие, благополучие и дори богоизбраност.

Независимо дали вярвате в това или не, няма как да не откроим най-известните лица в модната индустрия, станали икони благодарение на своето разстояние между предните зъби... Очевидно е на късмет.


Снимка: Calvin Klein

Лара Стоун

Холандският модел е известна с огромното разстояние между предните си два зъба – черта, превърната умело в уникален почерк за кампании на гиганти като Calvin Klein, Versace, Givenchy и Louis Vuitton. През 2014 година, Лара Стоун добави още един голям успех в своята биография – красавицата бе обявена за посланик на красотата от L`Oreal Paris.

Снимка: RVCA

Ашли Смит

Американката е поредният пример за особеност при зъбите. Благодарение на това, Ашли Смит е работила заедно с RVCA в продължение на няколко сезона, а през 2015 е включена и в каталога на Sports Illustrated, като част от изданието за бански костюми.

* Снимка: Reserved

Джорджа Мей Джагър

Малката дъщеря на Мик Джагър направи сериозна кариера като лице на козметичната марка Rimmel. След това я видяхме в кадрите за различни сезони на Just Cavalli, Mulberry, Sunglass Hut и Thomas Sabo.


* Снимка: Jill Stuart

Аби Лий Кършоу

Австралийката със златисти коси често показва своето разстояние между зъбите в кадри за Gucci, Jill Stuart, Saint Laurent, Hugo Boss, Calvin Klein и Chanel. Съвсем скоро ще можем да се радваме на красавицата и от големия екран, тъй като тя взе участие във филма „Лудия Макс: Пътят на яростта“.

* Снимка: Society

Линдзи Уиксън

Американката е поредната красавица с открояващо се разстояние между зъбите. Едно от най-известните лица в модната индустрия е заставала пред обектива в рекламни кампании на Fendi, Chanel, Jill Stuart, H&M, Miu Miu и Mulberry.


* Снимка: Chanel

Ванеса Паради

Френската актриса и модел е спрягана за голямата любов на Джони Деп и със сигурност е любимка на креативните директори. Ванеса Паради е известна като музата на Карл Лагерфелд от 1991 до днес и много пъти е взимала участие в рекламните кампании на Chanel.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари