IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни попълнения за гардероба според зодията

28 април 2015 07 30

Коя дреха ви отива според характера?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Зодиакалните знаци се характеризират с определени черти, които формират характера на родения на дадена дата човек.

Обикновено модните предпочитания се дължат именно на тези личностни характеристики, които диктуват както вкуса ни, така и стила ни.

Ако сте от срамежливите дами, надали ще рискувате с изключително къса и провокативна рокля, докато ако сте от дръзките натури, със сигурност едноцветните визии не са за вас.

Тъй като пролетните дни символизират както прераждането на природата, така и преобразяването на гардероба ни, селектирахме най-подходящите покупки за всяка една зодия.

Овен

Огнените жени, родени под знака на Овен, обичат да доминират. Властните им характери ги тласкат към постоянни приключения и изпробване на нови неща. Дамите от тази зодия не се свенят да показват кожа и добър избор за тях ще е прилепнала по тялото рокля до коляно.

Телец

Практичните дами от зодия Телец се славят със своята лоялност към семейството, но и със запомнящ се инат. На тези ценители на красотата определено може да им се има доверие, а подходящ избор за летния гардероб е практично сако.

Близнаци

Жените с две личности в едно тяло обичат мултифункционалните дрехи, защото им позволяват да се преобразят за секунди. Хубаво е в гардероба им винаги да има по един шал, с който да експериментират различни силуети.

Рак

Родените под знака на Рак дами са привързани към семейството и домашния уют. Постоянното им търсене на комфорт намира своето отражение в широки бохемски силуети от панталон и ленена риза, например.

Лъв

Лидерът сред зодиите обича да бъде център на внимание. Добър избор за попълнение в летния гардероб е черна пола с ресни.

Дева

Девите са известни със своя аналитичен ум, но и с малко по-консервативен вкус, когато става въпрос за силуета. Те ще успеят да останат стилни с ефектна феерична пола до коляно.

Везни

Най-уравновесените от зодиите обичат да намират баланса във всичко, което ги заобикаля. Едни красиви еспадрили са идеалното допълнение за летния им гардероб – така едновременно ще им бъде удобно и ще завършат красиво своята визия.

Скорпион

Смелите представители на зодията обичат да експериментират с дръзки комбинации и не се страхуват от цветовете. За тях е подходяща дълга, макси рокля със смел принт.

Стрелец

Жените Стрелец са позитивни и притежават свободен дух, който ги подтиква да пътуват постоянно и да откриват нови и интересни неща. Едно връхно яке с декорации ще им помогне да се почувстват съвсем като завоеватели.

Козирог

Дамите от тази зодия са практични и логични. Покупките им са внимателно премислени и комбинирани мислено с останалите дрехи в гардероба им. За тях препоръчваме стилен и класически блейзър.

Водолей

Жените Водолей обичат да живеят извън нормите и общоприетите правила. Желанието им да се открояват постоянно прави дънките с кройка „чарлстон“ много подходящи за тях.

Риби

Едни от най-лоялните приятели сред зодиите са Рибите. Тези жени се открояват с изключителна нежност, преданост и мило отношение. Най-добър избор за тях са роклите с дантелени декорации, които ще подчертаят тяхната романтична натура.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари