IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишел Уилямс отново е тук!

2 май 2015 06 24

Актрисата в поредния проект на Louis Vuitton

Снимка: Louis Vuitton

Снимка: Louis Vuitton

Три може и да се смята за едно от числата на щастието, но четири със сигурност е добра поредица, особено ако става въпрос за съвместната работа между Мишел Уилямс и Louis Vuitton.

Модната къща за пореден път се спря на колаборация с актрисата, поставяйки я като рекламно лице за своята кампания към новите предложения на модела „Capucines“.

Дългогодишната муза на Никола Геские продължава своята афера с луксозните чанти, които този сезон се предлагат в наситени нюанси на черно със сини оттенъци и черешовочервено.

Стилистиката на деконструираните силуети, в които е облечена Мишел Уилямс, е дело на бившият главен редактор на Vogue – Карин Ройтфелд, а зад кадрите стои професионалният обектив на фотографа Питър Линдберг.

За фон на рекламния проект е избрана единствено дървена маса на бял фон, което поставя акцентите само и единствено върху новите предложения на модната къща при аксесоарите.

Официалният световен дебют на новите нюанси на модела „Capucines“ от Louis Vuitton е планиран за 12 май тази година.

Можете да разгледате красивата блондинка и аксесоарите на марката в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари