IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лошият моден избор на звездите от Met Gala

5 май 2015 13 04

Кои личности не се справиха със зададената задача?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Вече откроихме най-добрите модни попадения върху червения килим на Met Gala, и дойде ред да посочим с пръст дамите, които не се справиха добре със задачата.

Следващата класация е изградена на базата на един-единствен критерий – адекватен и съобразен с темата тоалет.

Тъй като вдъхновението тази година на Бала на Института по костюмите е „Шепот от Китай – Приказки от Изтока в изкуството, киното и модата“, това, което търсим като постигнат ефект от известните личности е да успеят да ни пренесат в света на изтока.

Ето кои не се справиха много добре със зададената тема, но въпреки това бяха красиви.

Снимка: Getty Images

Ан Хатауей

Да, разбираме, че 4-ти май е известен и като деня на Star Wars, ама чак пък толкова. Йода със сигурност е вдъхновението за роклята на Ralph Lauren, но някак си не се вписва в представите ни за древен Китай.

Кендъл Дженър

Роклята на Calvin Klein, която избра Кендъл Дженър също не се вписва добре в темата за Китай. По-скоро ни напомни за тези ретро тоалети, които родителите ни са гледали в сериалите по време на бурните им младежки години. Връзки отстрани, наистина ли?

Снимка: Getty Images

Кандис Суонепол

Ангелът на Victoria's Secret за пореден път влезе в ролята на изкусителна съблазнителка със сексапилни форми. Любима ни е, но някак си постоянно я виждаме в този образ и ни се искаше да се насладим и на друго. Няма как да отречем, че роклята на Michael Kors е идеален избор, просто за друго събитие.

Снимка: Reuters

София Вергара

Колумбийската актриса, която бе забелязана в тоалет на български дизайнери, блесна на червения килим по време на Met Gala. Роклята на Marchesa прилича по-скоро на сватбен тоалет и не носи духа на Китай нито в модата, нито в изкуството, нито в киното.

Снимка: Reuters

Селена Гомес

Тийн идолът се появи в бяла рокля с отворена горна част на Vera Wang. Да, откроихме черните пискюли и цветята в косата, които трябваше да представят влиянието на Китай в модата, но някак си не ни е достатъчно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари