IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Поредната доза плажна съблазън

7 май 2015 13 45

Новите предложения при банските костюми

Снимка: Calzedonia

Снимка: Calzedonia

Лятото настъпва с пълна сила и вече се усещат безгрижните дни, високите температури и жаркото слънце.

След топлите вечери, подтикващи ни да създаваме спомени, най-любими са ни плажните дни. Точно тези моменти, в които можем да се насладим на истинско безвремие, да се забавляваме с приятели и единствената ни грижа да бъде точно колко тен искаме.

Всичко това е още по-красиво, ако го направим и стилно. Именно тук на помощ идва модната индустрия, която се погрижи за визията ни и този сезон.

От Calzedonia представят своя нов каталог и предложения за бански костюми, а за рекламно лице поставят не коя да е, а красавицата на Victoria's SecretКели Гейл.

Задължителното за сезона присъствие на неоновите цветове властва в колекцията. Оранжево, розово и цикламено се подчертават с пайети, плътни връзки, бродерии и полка точки.

Класическите монохромни комбинации се пречупват през призмата на закачливия характер на сезона и създават принтове в палми, ефект на набиране на материите и къдрички.

Задължителното морско райе се оформя с помощта на богати инкрустации от камъни, които превръщат банските костюми в истинско бижу.

Всички предложения на марката за сезона можете да видите в нашата галерия. Ако вече имате бански костюм, порадвайте се на красавицата и перфектните ѝ форми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари