IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ангел през есента

11 май 2015 11 41

Алесандра Амброзио и предстоящите тенденции

Снимка: Arkitect

Снимка: Arkitect

Докато ние обмисляме още как да използваме лятната си почивка, модната индустрия вече ни дава идеи за есента.

Тъй като няма как да избегнем нуждата да знаем точно какво ще бъде актуално, от чисто любопитство започваме да сортираме тенденциите за есен 2015.

Алесандра Амброзио е известна като един от най-харесваните и красиви ангели на Victoria's Secret, и освен за своите собствени колекции, застава като лице на Arkitect.

Мексиканската марка се спира на модела, за да ни я представи в ежедневни силуети, белязани със силна доза елегантност и стил.

Всекидневните силуети комбинират офис стил и бохемско вдъхновение и са съставени от класически деним, черни и бели панталони, асиметрични сака в цвят бордо, тениски, блузи с ефект на прехлупване и, разбира се, акцент върху аксесоарите.

Голяма шапка с периферия се комбинира с дълги и масивни колиета, внасяйки разнообразие и модерно усещане в иначе сравнително изчистените визии.

Тази есен със сигурност успява да наложи в ежедневието практичните идеи, подправени с непоправим стил и класа.

Материите са леки, феерични и подчертават вдъхновението от хладен полъх на вятър, а обувките варират от висок ток на стилето до равни кожени боти.

Всички кадри от кампанията можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари