IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любимите еспадрили на Долче и Габана

22 май 2015 11 25

Модното дуо с красиво предложение

Традиционна сицилианска керамика Снимка: Dolce & Gabbana

Традиционна сицилианска керамика Снимка: Dolce & Gabbana

Един от най-желаните модели лятна и есенна обувка са еспадрилите. Тяхната красота, морско усещане и практичност им дават присъствие във всеки един женски гардероб.

Тази година, Доменико Долче и Стефано Габана внасят лятна закачка на традиционната баска обувка.

Горната част на модела е решен с ярка декорация в синьо върху бяла основа, вдъхновена, естествено, от традиционната италианска керамика.

Характерното за модното дуо е, че още от далечната 1985 година, в която са започнали своята творческа работа, се опитват да наложат като обособена тенденция визиите от средиземноморската и сицилианската култура.

Техните колекции винаги са своеобразно изразяване на почит към родината, което се изразява в пищно подчертаване на женската съблазън, сексапил, чувственост и романтика.

Междинният сезон, маркиран с линиите pre-fall 2015-2016 година, откроява еспадрилите с изобразена италианска керамика.

Датиращата от епохата на възраждането техника включва декориране на бяла керамика с ярки, наситени и контрастни цветове.

Еспадрилите всяка година получават различна визия и се изработват в лимитирани серии – моделът за този сезон е с изобразени сини цветя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари