IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Строг етикет и нежна жена на почивка

25 май 2015 12 31

Колекцията Cruise 2016 на Boss

Снимка: Hugo Boss

Снимка: Hugo Boss

Вече почти две години Джейсън Ву оглавява Hugo Boss и с всеки сезон успява да изненада феновете на модната къща.

Колекцията Cruise 2016 далеч не отстъпва на предишните линии и представя непоправимата строгост на жената.

Непосредствено преди официалното представяне, креативният директор заяви, че „Женските колекции са още „малко дете“ тук.“ – изказване, което ни напомня за факта, че от създаването си, модната къща е била концентрирана основно върху мъжките предложения.

С днешна дата нещата търпят забележителна промяна, изразяваща се в разнообразни комбинации с емблематичния ДНК код на архивите.

По-малко строгите предложения включват изисканите усещания и създават образа на модерната, градска и работеща жена.

До момента линията Cruise 2016 маркира може би най-феминизираната концепция от портфолиото на модната къща.

Въпреки това, вдъхновенията от мъжкия гардероб със сигурност се открояват. Правят силно впечатление пайети, поставени по цялата дължина на роклите и мотивите за златист пясък, „спускащ“ се по женствените извивки.

Показаните форми далеч не са ни непознати, но сега носят едно усещане за естествена лекота. Сексапилните акценти не отсъстваха – те са интерпретирани в силуета с дълбоки V-образни деколтета, „блокирани“ със строги и прави кройки на блейзър.

Забележителното едновременно придържане към архивите и разчупване на традиционното, което се очаква от Boss, можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари