IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво ще облече Лейди Гага на сватбата си?

25 май 2015 06 31

Модните дизайнери с предложения за певицата

Снимка: Donna Karan Atelier

Снимка: Donna Karan Atelier

Лейди Гага със сигурност е една от любимите звезди на дизайнерите. Това се дължи на непоправимата ѝ ексцентричност, увереност и смелост да изпробва всички нестандартни предложения на модните къщи.

Не са били малко случаите, в които сме били изненадани от дръзкия избор на певицата за тоалет по време на различни събития.

Още помним роклята от истинско месо и буквално изглеждащите болезнени обувки. Именно затова в момента, в който стана ясно, че с Тейлър Кини са сгодени и сватба ще има, диктуващите тенденциите в модната индустрия наистина се развълнуваха.

Тематично в разгара на сватбения сезон, от WWD помолиха известните дизайнери да пресъздадат своята визия за това, как ще изглежда Лейди Гага като булка.

Резултатите, както се очаква, са повече от зашеметяващи. Предполагаме, че това се дължи на факта, че певицата е склонна да оцени креативността и излизането от границите на стандартното – нещо, за което всеки дизайнер мечтае.

Обявената за „Булка на десетилетието“ със сигурност ще оправдае очакванията на своите фенове, но остава въпросът на кого ще се довери за един от най-съкровените моменти в живота на една жена?

Представяме ви всички предложения на дизайнерите и модните къщи за сватбената рокля на Лейди Гага.

Официалните и ексклузивни скици можете да разгледате в нашата галерия, а ние ви питаме коя рокля ви харесва най-много?

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари