IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви бижута да носим този сезон?

26 май 2015 13 42

Актуалните тенденции при аксесоарите

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Красивите бижута винаги са били и ще бъдат един от най-важните компоненти в силуета. Дори и най-обикновената комбинация от деним с класически бял топ може да промени значително начина, по който изглеждаме, само с едно масивно колие.

Към тази способност на този тип аксесоари, добавете и възможностите, които те предлагат за демонстриране на индивидуалност и дори характер. Можете да превърнете бижуто в умело изразяване на позиция, принадлежност и характерен отличителен белег.

Дизайнерите акцентират всеки сезон върху актуалните форми и течения при бижутата и ни подсказват деликатно как успоредно с всичко, да бъдем и в час с модата.

Представяме ви задължителните тенденции за пролет-лято 2015 и обобщаваме на какво точно да се спрете, когато разширявате разнообразието си от аксесоари.

1. „Сурови“ бижута

Този тип тенденция идва като контраст на семплите и изчистени модели, които властваха над последните няколко сезона. Ювелирните изделия се характеризират с неравности, неправилни форми и нестандартни декорации с камъни.

2. Мотиви с лица

Вече представихме забавните и закачливи бижута, вдъхновени от емотикони в социалните мрежи. Малко по-разширен вариант на свежата идея се утвърждава като водеща тенденция за пролет-лято 2015. Печеливш ход ще е ако попълните кутията ювелирни изделия с нови такива, на които има интересни мотиви на истински лица. Медальоните и висулките могат да бъдат с изобразени лица както от инкрустации, така и чисто графично.

3. На обратно

За по-смелите дами, бижутерите налагат ново течение – модели, които като че са обърнати на обратно. Вдлъбнатите части дават простор за разгръщане на възможностите буквално от всички страни. Изработката в 3D е много красив начин да привлечете погледите със стил и вкус.

4. Масивност

Масивните и големи бижута винаги са на мода! Няма как да сгрешите, ако най-накрая се престрашите да купите това огромно колие. В крайна сметка, то ще е идеалният завършек на едноцветна визия или свежа, феерична рокля. Играйте смело с материите и контрастите лекота-тежест.

5. Наслояване

Комбинацията от много тънки верижки и няколко медальона стои невероятно върху деколтето. Същата техника можете да приложите и при пръстените, като се спирате на модели за различните пръсти, и ги носите наведнъж.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари