IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бельо за едри жени по „50 нюанса сиво“

27 май 2015 15 21

Моделът Ашли Греъм за Addition Elle

Снимка: Addition Elle

Снимка: Addition Elle

Две от най-обсъжданите теми в модната и филмовата индустрия безспорно са налагането на едри жени за модели и дългоочакваният на голям екран „50 нюанса сиво“.

По първия въпрос се изговори много – от забраната за поява на твърде слаби модели и искането за налагане на реалистични примери за женската красота от модния подиум през това, че едрите жени не са подходящи за такъв тип кампании.

Независимо на кое мнение сте по казуса, факт е, че пищните дами превземат индустрията като рекламни лица както на дрехи, така и на бельо.

От друга страна стои филмът „50 нюанса сиво“, който буквално предизвика световна истерия. За да са в крак с модата, много марки създадоха свои интерпретации на основната сюжетна линия, материализирайки я в бельо и аксесоари.

Обединяването на двете теми става и благодарение на новата колекция бельо на модела Ашли Греъм.

Брюнетката представя своеобразно продължение на своята кампания „I`m no Angel“. Предложенията са вдъхновени от филма „50 нюанса сиво“ и ще включват силуети в нисък ценови клас.

Очаква се първите кадри и визии да бъдат достъпни през август, а дотогава ви предлагаме да разгледате проекта на Addition Elle за пролет-лято 2015.

За да имате представа горе-долу какво да очаквате – посетете нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари