IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модели преподават урок по снимки

28 май 2015 12 49

Известните личности и малките им тайни

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Снимките определено са нещо голямо в живота ни. Навлизането на технологиите следва развитие – преди години, това е било голям лукс, а в днешно време всеки има камера в джоба си и запечатва както стойностните, така и не чак толкова стойностни моменти.

Социалните платформи дадоха огромно поле за изява на всички – вече лесно и бързо можем да надникнем в живота на когото си поискаме и честно казано, често го правим.

Преглеждаме как изглеждат известните модели и не успяваме да намерим дори една лоша снимка. Как е възможно?

Истината е, че добрата визия на снимки се дължи на няколко трика, които жените, изкарващи хляба си с това, споделиха.

Ето кои са те:

1. Светлината е всичко!

Професионалните фотографи знаят, че от добрата светлина зависят красивите снимки. Точно това е ключовото и при заснемане с обикновена камера – най-доброто време е по време на залез или изгрев. Завъртете телефона си така, че да се освети зоната под очите. Под правилен ъгъл, мигновено ще забележите как се променя вида на вашата кожа, коса и очи. „Светлината е най-добрият ви приятел! Ако я има нея, ще изглеждате невероятно. И, разбира се, задължително увереност!“, това съветва моделът Дженифър Хъмфри.

2. Познавайте тялото си

Всяка дама трябва да знае кои са предимствата и недостатъците на тялото ѝ и как да ги използва по възможно най-добрия начин. Акцентирайте върху тези части, които харесвате и дори се упражнявайте точно как да го направите. За да изглеждате винаги красиви на снимки, можете да опитвате със снимки в огледалото – така ще откриете позата, която е най-подходяща за вас. Опитвайте от различни ъгли.

3. Ъгълът на тялото и дрехите са неразделни!

Точно както при позите, така и дрехите имат огромно значение. Всички имаме по една рокля, която никак не ни оформя добре и по един силует, в който се чувстваме добре. Пробвайте различни кройки и селектирайте правилните пропорции. Точно тези сцени във филмите, в които главните героини се преобличат и се гледат в огледалото ще ви бъдат полезни – опитайте като тях.

4. Всичко е в погледа!

Усмихвайте се! В противен случай рискувате да изглеждате ядосани или не в много добра кондиция. Признакът на радост ще внесе в погледа ви една неповторима мистичност и блясък, които няма как да останат незабелязани. Ако искате очите ви да изглеждат по-големи, вдигнете леко вежди и дишайте през устата – това е изпробван трик, който работи.

5. Не насилвайте момента!

Винаги се снимайте тогава, когато сте щастливи в естествена обстановка. Това ще предотврати ситуации, в които се правите на доволни, но всъщност не сте – тези неща се виждат на снимка. Изкуственият вид се бори със забавни ситуации – създайте ги или си спомнете за такива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари