IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни аксесоари за най-малките

29 май 2015 05 45

Детски слънчеви очила за 2015

Снимка: Mykita

Снимка: Mykita

Винаги сме смятали, че стилът е нещо, което човек или носи в себе си, или не.

Често обаче се сблъскваме с примери за това, как родителите могат да възпитат или по-скоро да развият модния усет на своето дете.

Точно по тази причина се радваме на добре облечените малчугани, които гордо носят съчетаните си визии и винаги ни карат да се усмихнем.

Още повече се радваме на техните родители и добрата модна селекция. Със специално внимание към най-малките си клиенти, от Mykita представят своята първа линия детски слънчеви очила.

Колекцията Mykita First съдържа общо четири модела с оптични рамки и три за слънчеви очила, а официалният дебют пред широка аудитория е планиран за началото на юни тази година.

С висока доза практичност, всяко едно от изделията е изработено от гъвкава неръждаема стомана и е придружено от специална предпазваща кутия – просто защото знаем, че малките са царе на белите.

Тенденциите при детските слънчеви очила се придържат към духа на висшата мода – стъклата са решени в ярки нюанси на лилаво, синьо и флуоресцентно червено, черно и сребърно.

За креативния екип, който стои зад изделията на Mykita определено няма граници в модата и изкусните изделия, затова подобно разширяване на артикулите никак не е изненада.

Харесахте ли си някой модел от нашата галерия?

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари