IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли – първи стъпки като дизайнер

1 юни 2015 06 50

Дебютната рокля на актрисата

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Блейк Лайвли бързо се превърна от просто актриса в истинско вдъхновение за няколко поколения жени.

Съпругата на Райън Рейнолдс създаде своя образ в съзнанието ни с ролята си в „Клюкарката“ и малко искахме да приличаме на героинята ѝ – богата ученичка, която преминава през всякакви трепети, носейки дизайнерските си тоалети.

Последният ѝ филм, „Вечната Аделайн“, мигновено маркира едно своеобразно израстване в киноиндустрията, запазвайки и утвърждавайки още повече силната позиция на моден идол.

Съвсем естествено, въпрос на време беше Блейк Лайвли да дебютира и в ролята на креативен дизайнер – събитие, за което спокойно можем да кажем, че вече е факт.

Актрисата представи своята първа рокля, изработена за сайта Preserve. Моделът е създаден в партньорство с Амор Верт и е изработен от рециклиран полиестер.

Долната част се характеризира с феерично разкрояваща се кройка и А-линеен силует. Романтичното вдъхновение е материализирано чрез дълбоко V-образно деколте и комбинация между пастелнорозово и бяло.

Момичешката визия е завършена с обемен възел, позициониран точно под деколтето. Красивата рокля е напълно издържана в стила на своята създателка – нежна, красива и непринудена.

Официалният дебют на дизайнерското си творение Блейк Лайвли направи със снимка на личния си профил в Инстаграм.

Вие харесвате ли роклята?

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари