IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всичко, от което се нуждаем през лятото!

3 юни 2015 13 08

Сердика Център представя прецизна селекция за горещия сезон в новия дигитален Hot Book

Снимка: Сердика център

Снимка: Сердика център

Търговският център улеснява своите клиенти с ултимативен уеб гид. От 1-ви юни на serdikacenter.bg ще бъде онлайн летният Hot Book със селекция от над 220 артикула.

Бански, очила, обувки, чанти, козметика и съвети – в 34 страници ще получите информация с всичко необходимо за стилно лято.

Хипи или бохо момиче, морски капитани, цветно настроение или монохромна палитра, стилът на лятото за него, малките момичета и момчета на море са сред представените от стилистите трендове.

В сезонния пътеводител не е пропусната и темата за красотата: как да предпазим лицето, тялото и косата си, продуктите за след слънце – хидратация, подхранване и anti-age. А за десерт – вкусно лято, сладолед и други лакомства.

Шопингът е самото преживяване и Сердика Център отново го предлагат с креативен подход. В първите два уикенда на юни можете да участвате в първия по рода си Fashion run, който ви дава възможност да получите като подарък избран от вас артикул от дигиталния Hot Book.

Всички подробности за играта и лятото на: serdikacenter.bg.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари