IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 полезни съвета как да позирате на плажа

5 юни 2015 06 32

За да се гордеете после с фотосесията от почивката си

Снимка: Beach Bunny

Снимка: Beach Bunny

Летният сезон съвсем наближи, но за много жени събличането по бански е кошмар. Още по-ужасни за дамите са снимките, направени на плажа.

Професионалните модели и красивите млади момичета с перфектни тела, знаят как да изглеждат блестящо по бикини, но за обикновените жени това е истинско предизвикателство.

Много често дори слабите жени се снимат зле, после коремите им изглеждат на паласки, имат двойна брадичка и целулит.

Затова трябва да следвате някои основни съвети, така че плажната ви фотосесия тази година да е по-успешна и да можете с гордост да покажете снимките си от вашата ваканция.

Ето и 7 прости правила, които да следвате:

1. Повдигнете брадичката, изправете раменете си и се усмихнете. По-добре не позволявайте да ви снимат отдолу нагоре.

Снимка: oddstuffmagazine.com

2. Ако ще ви снимат в гръб, съберете краката си заедно и стъпете на пръсти, така че да стегнете и повдигнете дупето си. Така фигурата ви ще изглежда по-стегната, а краката ви – по-дълги.


Снимка: oddstuffmagazine.com

3. Ако ще ви снимат в цял ръст, кръстосайте краката си, глътнете корема си и изправете гърба си, като поставете ръцете си върху хълбоците.

Снимка: oddstuffmagazine.com

4. Когато се снимате легнали на шезлонг, опитайте се да не се облягате върху лакътя си, а по-скоро той да е ваша опора. Приберете коленете си плътно едно до друго, а едната ръка плъзнете пред корема си.

Снимка: oddstuffmagazine.com

Снимка: oddstuffmagazine.com

5. Ако се снимате седнали по този начин долу, най-важното е да сте с изправени рамене и гръб, защото иначе коремът ви ще се нагъне на паласки. Съберете бедрата си и застанете леко на пръсти, така че те да не се отпускат на шезлонга.

Снимка: oddstuffmagazine.com

6. Ако се снимате в профил, също трябва да заемете изправена позиция с изпъчени напред гърди, стегнато дупе и прибран корем. Леко свийте коляното на предния крак.

Снимка: oddstuffmagazine.com

7. Снимките ви в близък план не трябва да са в пълен анфас, а е най-добре да са в лек профил с леко повдигната брадичка и естествена, а не озъбена усмивка.

Снимка: oddstuffmagazine.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари