IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добре облечените звезди на наградите „Тони“

8 юни 2015 10 04

Модният вкус и цената на добрия избор

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Вчера, на 7 юни, се проведе пищната и дългоочаквана церемония на наградите „Тони“.

Престижното годишно събитие отбеляза своя 69-ти брой и отличи за пореден път най-добрите постижения сред разнообразните и впечатляващи продукции на Бродуей.

Събитието се състоя в „Радио Сити Мюзик Хол“ в Ню Йорк и освен с обявяването за първи път на категория „Успехи в театралното образование“, се открои с изключително голямо разнообразие на вечерни тоалети.

Звезди от музикалната и модната индустрия се надпреварваха да съберат погледите на публиката със специално подбрани силуети.

Известните лица демонстрираха завиден моден нюх и умение да комбинират актуалните тенденции със собствения си стил.

Представяме ви най-добрите попадения при жените и модните къщи, на които те се довериха за специалното събитие.

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес

Талантливата певица, известна като жената, върху която годините като че ли не се отразяват, впечатли гостите на наградите „Tony“ с красива рокля. Моделът е дело на Valentino и отразява емблематичните феерични, А-линейни силуети на модната къща. Тъмносинята основа откроява златните декорации и бродерии във формата на звезди и подчертава екзотичния тен на красавицата.

Снимка: Getty Images

Джоан Смолс

Световноизвестният модел не пропусна възможност да демонстрира перфектното си тяло, разкривайки дълги крака с висока цепка и рокля с ефект „прегърни ме“. Прехлупващите се детайли са умело прикрити от многоцветен принт, а моделът е част от колекциите на Givenchy. А-симетричното деколте кореспондира с набор над цепката, а цветната палитра в топли нюанси на кафяво и бяло подчертава тъмната, шоколадова кожа на Джоан Смолс.

Снимка: Getty Images

Кендъл Дженър

Макар че към настоящия момент най-известният член на клана Кардашян-Дженър е Кейтлин, няма как да пропуснем добрия избор за рокля на Кендъл Дженър. Най-добрата приятелка на Кара Делевин се спря на модел на Calvin Klein Collection в нежен нюанс праскова, който подчертава тъмните ѝ очи и коса. Мини дължината разкрива дългите крака на модела, а съблазнителният отворен гръб на роклята спечели модните критици.

Снимка: Reuters

Елизабет Мос

Американската актриса се превърна в олицетворение на кокетната блондинка по време на церемонията за наградите „Tony“. Елизабет Мос се появи с бяла рокля, обсипана с флорални декорации в разнообразни и ярки цветове, които дръзко контрастираха на меките руси тонове в косата. Модното изделие е дело на Oscar de la Renta и със сигурност най-добрият аксесоар към него е голямата усмивка.

Снимка: Reuters

Ванеса Хъджинс

Момичето на Дисни прие събитието на наградите „Tony“ като възможност да представи себе си в ролята на истинска жена – съблазнителка. Звездата от „Училищен мюзикъл“ заблестя на червения килим в обемна рокля с флорални елементи, дело на Naeem Khan. Кройката умело подчертава женствените форми на брюнетката, а голият гръб внася усещане за кокетност и романтика.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари